2022 augusztus 16 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 25. - 2020.02.25. - Nehéz kedd vár rád

Napi horoszkóp 2020. február 25. – 2020.02.25. – Nehéz kedd vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma teljesen olyan, mint aki téli álmot alszik. Kedvetlen, enervált lehetsz egész nap, sőt, még a hangulatod sincs a helyzet magaslatán. Rád férne most néhány nap pihenés és lazítás. Ha megengedheted magadnak, felejtsd el a munkát mára, ha pedig teheted, vegyél ki szabadságot egész hétre.

Bika (04.21. – 05.21)

A keddi nap egyik nyertese kétségkívül te vagy. Ma érdemes tervezned és előre gondolkodnod. A munkádat a magad ütemében és rendjében csináld, de a megfelelő kommunikációnak ma is fontos szerepe lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Számodra kifejezetten nehézkes napnak indul a kedd. Úgy érzed, ólomlábakon jársz és nem találod a helyedet. Lassúnak és körülményesnek érzed magad. Be kell látnod, hogy a mai nap ilyen, ne is próbálj az árral szemben úszni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma hajlamos lehetsz úgy érezni, hogy mindenki ellened fordul és mindenki túlzottan szigorúan bírál téged, pedig nem teljesen így van. Bármit is mondanak neked a többiek, ne vedd támadásnak. Te csak foglalkozz a saját munkáddal és ne törődj senkivel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai nap nagyon fontos szerepe lesz a fegyelemnek. Céltudatosan kell haladnod a rád bízott feladatokkal, ne engedj a kísértésnek. Jobb, ha kedden teljesen láthatatlan maradsz, ne akarj belefolyni mások magánéletébe, csinálj úgy, mintha senki nem is lenne körülötted.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden két lábbal állsz a földön, ennek köszönhetően pedig nagyon hatékonyan és gyakorlatiasan intézel mindent és végzed a munkád. Ne foglalkozz a környezeteddel, a panaszkodásokat pedig meg se halld. A többiek problémája nem kell, hogy a te problémád legyen. Ez pedig ma kifejezetten igaz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma semmiképp ne adj hitelt egyetlen információnak se, legalábbis addig ne, amíg nem ellenőrizted azt. Könnyen lehet, hogy a hírvivő sem az igazságot mondja, ő is csak valamilyen félreértés áldozata lett. Ezek a hírek pedig nemcsak a munkádat, hanem a magánéletedet is érinthetik. Légy nagyon óvatos!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Jól tennéd, ha ma sokat kérdeznél. Ne alkoss magadban véleményt előre semmiről és senkiről, előbb mindenképpen kérdezd. A válaszokból nagyon gyorsan összeáll majd a teljes kép, ami segít tisztábban látni a dolgokat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Családod valamelyik tagja nagyon felidegesíthet téged a folyamatos akadékoskodásával. Engedd el a mondandóját a füled mellett, ma nem tehetsz mást. Persze, mondhatod azt is, hogy nem alkalmas ez a beszélgetés és majd visszatértek rá pár nap múlva. Ettől még nem mondasz neki nemet, de elhalaszthatod egy kis időre a dolgot.

Bak (12.22. – 01.20.)

A többiekkel ellentétben te nem is érzed olyan nagyon nehéz napnak a hét második napját. Ennek oka valószínűleg az, hogy sokkal szívósabb és kitartóbb vagy mindenkinél és azt is megszoktad már, hogy bármikor hozhat számodra az élet nehézségeket, akadályokat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden nem találod a helyed, de ez egyáltalán nem véletlen. Úgy érzed, az életed nagy változás előtt áll, ez pedig feszültséget kelt benned. Légy optimista, ugyanis nincs okod keseregni, mostantól minden csak jobb és jobb lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Mivel rendkívül érzékeny típus vagy, ezért gyakran megérzed a változásokat. Kedden különösen furcsa érzéseid támadnak. Még nem sejted, mi van a levegőben, de nem kell aggódnod, idén csakis jó dolgok várnak rád. Minden álmod teljesülhet, már nem kell sokáig várnod.

Ezek is érdekelhetnek