2023 március 21 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 27. - 2020.02.27. - Jónak ígérkezik ez a...

Napi horoszkóp 2020. február 27. – 2020.02.27. – Jónak ígérkezik ez a nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Csütörtökön hajlamos lehetsz a határaidat feszegetni. Az is lehet, hogy a munkatársaid idegeit is próbára teszed. Tudatosabbnak kellene lenned, tudnod kell, hol a határ, amit nem léphetsz át.. A csipkelődés egy darabig vicces, de ha érzékeny pontot érintesz, akkor megsérthetsz másokat.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Csütörtökön a múlton járhatnak a gondolataid. Azokon a korábbi célokon agyalsz, amelyeket valamilyen oknál fogva nem valósítottál meg. Még nem maradtál le semmiről, ismét neki futhatnál a megvalósításnak. Nem kell kapkodnod, mindent gondolj át alaposan.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Úgy tűnik, ma visszakapsz egy munkatársat, akivel a múltban egyáltalán nem értették meg egymást. Nem repesel az ötlettől, ez pedig rá is nyomja a bélyegét az egész napodra. Igazán adhatnál neki egy új esélyt. Sok idő eltelt azóta, sok minden megváltozott, így ti is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Csütörtökön a párodnak nagy szüksége van rád. Mivel dolgozol, nem tudod megoldani, hogy az egész napot együtt töltsétek, de az este csak a tiétek lehet. Ha még nincs párod, de szeretnél, jól tennéd, akkor járj ma nyitott szemmel és szívvel. Ezen a csütörtökön ugyanis bármi megtörténhet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kicsit nehézkesnek és lassúnak érezheted magad ma. Nem kell meglepődnöd a borús hangulaton, a bolygók most nem feltétlenül téged támogatnak. Valójában a múlttal próbálnak szembesíteni téged. Tehát, ha bármilyen elvarratlan szállal kapcsolódsz még a múlthoz, itt az ideje, hogy elvágd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Ma azon kaphatod magad, hogy a párkapcsolatod elején merengsz. Milyen volt, amikor megismerkedtetek egymással, sőt, talán még az első randevú is eszedbe jut. Ha most épp szingli vagy, talán valamelyik korábbi párod dobogtatja meg újra a szívedet. De nagyon vigyázz, hisz pontosan tudod, miért váltak el útjaitok annak idején.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A családodban ma többen is tőled várják a megoldást, pedig nem a te dolgod lenne. Mégis neked kell tiszta vizet önteni a pohárba, mert nekik egyedül nem megy. Diplomatikusnak kell lenned, így pontot tehetsz az ellentétek végére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Csütörtökön furdalja az oldaladat a kíváncsiság. Ma egy valódi Sherlock Holmes lakik benned, ennek köszönhetően hihetetlen tehetséggel nyomozod ki a legapróbb részleteket is. Mindenre fény derülhet, ma senki nem rejtegethet előtted semmit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma nem erősséged a fegyelem, feszegeted a határaidat. Hajlamos lehetsz a látványos gesztusokra, kézmozdulatokra, sőt, a színpadias viselkedésre is. A drámát érdemes kerülnöd, mert az gyengíti a hitelességedet. Mások nem fognak hinni neked, mert úgy érzik, csak megjátszod magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Könnyen lehet, hogy ma több meghívást is kapsz. Talán kávéra, üdítőre invitálnak a többiek, ami igazából mindegy is, fogadd el nyugodtan. Mindenki hátsó szándék nélkül közeledik hozzád, ne légy visszautasító, hisz csak rád kíváncsiak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Már jó ideje motoszkál a fejedben valamilyen gondolat, ötlet. Jobb, ha még érlelgeted és alaposan átgondolod a lehetséges következményeket. Csak a tökéletes ötletet érdemes megosztanod a többiekkel, akik majd elismerik tehetséged.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Csütörtökön legyél nyitott és figyelmes. Ma több olyan információt tudhatsz meg, amelyek a jövődet is érinthetik. Csak vedd tudomásul ezeket, semmi mást ne fűzz hozzájuk. Egyelőre még nem tudhatod, mit hoz a jövő, de azt igen, hogy merre érdemes elindulnod.

Ezek is érdekelhetnek