2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 29. - 2020.02.29. - Jó hangulatban telik a...

Napi horoszkóp 2020. február 29. – 2020.02.29. – Jó hangulatban telik a nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Töltsd a barátaiddal a szombatot. Legyél nyitott minden lehetőségre, mert ma nagyszerű kapcsolatokat köthetsz, de csakis akkor, ha kimozdulsz otthonról. A négy fal között semmi esélyed és a kedved is rossz lesz. Indulás, nincs mire várnod!

Bika (04.21. – 05.21)

Egy kicsit talán kimerültnek érzed magad, de nem kéne egész nap az ágyat nyomnod. Arra holnap is ráérsz. Szombaton inkább tegyél valami igazán szokatlan dolgot, amit sosem szoktál, amiről úgy gondolod, hogy veled sosem történhet meg. De igen, csak elhatározás kérdése.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nem akarsz otthon ülni egész nap. Szívd magadba a friss levegőt, rád is fér már. Fogd a párodat vagy a legjobb barátokat és menjetek el valahova, csináljatok valamit együtt. A közös program feldobja majd a napod, sőt, még egy esti buli is belefér.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nem kell szombaton is dolgoznod, főzni, takarítani stb. Ma végre a saját örömödre kellene programot választanod. Bármihez is van kedved, ne habozz, láss neki. Nem muszáj egyedül menned, hívd magaddal a párod vagy a barátaid, rátok fér egy közös program.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Különleges programot válasszatok magatoknak szombatra a pároddal. Csináljatok közösen valami egészen eltérőt, olyat, amit például csak ritkán engedtek meg magatoknak. Légy ma nagyon kreatív, a képzeletednek semmi sem szabhat határt, élj vele.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton a testi, lelki és szellemi egészséged a legfontosabb. Ma tegyél olyasmit, amit ritkán teszel vagy engedsz meg magadnak. Legyen az egy masszás, jó ételek vagy egy kirándulás. Bármit megtehetsz, amihez csak kedved van, na és persze, nem kell egyedül töltened a napot.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szombat a feltöltődés napja. Mozdulj ki és élvezd a tavasz közeledtét. Ha teheted, kirándulj egy nagyot, semmiképp se töltsd otthon a napot. Társaságod is lehet mindehhez, a párod vagy a barátaid is szívesen csatlakoznak hozzád. Egy közös vacsora méltó lezárása lehet a szombatnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A szombatot töltsd a családdal. Eleinte talán nem különösebben érzel elhivatottságot a közös nagycsaládi ebédhez, de végül rájössz, hogy ma ez a legjobb program, amit választhattál. Talán többször is szervezhetnétek ilyen napokat, hisz mindenki nagyon jól érzi magát.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ez az a nap, amikor hat lóval sem lehetne téged otthon tartani. Vágysz a friss levegőre, a mozgásra és a szabadságra. A barátokkal, a közeli rokonokkal, testvéreiddel érdemes töltened a mai napot. A nap végén boldognak és elégedettnek érezheted majd magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton kifejezetten energikusnak érzed magad. Nem kell megizzasztani magad, inkább egész nap sétálj, kirándulj és szívd magadba a friss levegőt. Este egy egészséges, de finom vacsorával is megjutalmazhatod magad, sőt, még egy baráti találkozó is belefér az estébe.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

ma minden okod meglesz a jókedvre. Vehetnél csak úgy, a játék öröméért néhány sorsjegyet. Ne gondolj a nyereményre, csupán add meg az esélyét, hátha. Ha nem is nyersz sokat, jó mókának találod majd. Egy finom vacsorára azonban biztosan futja a nyertes kaparósokból.

Halak (02.20. – 03.20.)

Már ma érezheted a változást a levegőben. A holnapi nap az év legfontosabb vasárnapja lesz. Gondolkodhatsz azon, min szeretnél változtatni és mi maradjon a régiben. Ha van párod, őt se hagyd ki a döntésből, hisz nagy valószínűséggel ő is szerepel jövőbeli terveidben.

Ezek is érdekelhetnek