2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 3. - 2020.02.03. - Különleges hétfő vár rád

Napi horoszkóp 2020. február 3. – 2020.02.03. – Különleges hétfő vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma kellemes meglepetés érhet. Egy olyan barátod hívhat fel, akivel jó ideje nem találkoztál már. A találkozón azonban ugyanott folytatjátok, ahol annak idején abbahagytátok. Az igaz, hogy ritkán látjátok egymást, de ő az igazi barát, aki bár nem mindig vannak melletted, mégis bármikor számíthatsz rá.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma vigyáznod kell magadra, különben könnyen lerobbanhatsz, ha pedig a határaidat feszegeted és nem pihensz eleget, a betegségek is ledöntenek majd a lábadról. Jobb megelőzni a bajt, mint később hetekig kezelni azt. Ezt tartsd szem előtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma egy kicsit lehangolt és pesszimista vagy, pedig érezhetnéd magad ennek az ellenkezőjeként is. Igaz, hogy hétfő van, de a jó hangulat csak rajtad múlik. Az elmúlt napok vidámsága a múlté, pedig nem kellene, hogy így legyen. Ha megteheted, inkább aludj még egy kicsit, kipihenten szebb színben látod majd a világot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Felelősséget kell vállalnod a tetteidért és a kimondott szavakért. Már nem vagy gyerek, viselkedj is úgy. Az idei év az új kezdete, a felelőtlenség pedig nem fér bele ebbe. Hétfő van, egy új hét kezdete. Tűzz ki új célokat és valósítsd meg őket, ez az év erről szól.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nem jellemző rád, hogy nyugodtan hátra dőlj. Azon töröd a fejed, mibe foghatnál bele újra. Nos, ma találhatsz magadnak egy új hobbit, egy tanfolyamot vagy egy új életcélt. Bármi is legyen az, határozottságod és pozitív gondolkodásod sikerre viszi azt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nagyon jókedvű vagy annak ellenére, hogy hétfő van. Kissé nyomasztónak érezheted az előtted álló változásokat. A félelem és az aggódás sajnos nem fog előre vinni, a remény és a pozitív gondolkodás viszont annál inkább. Bízz a legjobbakban és fogadd örömmel az újat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma még több feladat vár rád, mint eddig bármikor. Ha dolgozol, ha nem, a feladatok feltorlódtak előtted. Mégis jobb lenne, ha pihennél egy kicsit, átgondolnád a fontossági sorrendet és csak utána kezdenél neki a nagy munkának.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma boldognak és nagyon izgatottnak érzed magad. Az életed érezhető változásokon megy keresztül. Már csak azt kell kitalálnod, hogy mit szeretnél kihozni magadból, így abba az irányba terelheted az életed, amelybe valójában szeretnéd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Te alapvetően könnyed típus vagy és nem szeretsz felelősséget vállalni. Itt az ideje, hogy minden értelemben nagykorúvá válj, mert nem bújhatsz ki a felelősség alól. Ez most a legfontosabb feladatod, amit mindenképpen meg kell tenned.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha még keresed a párod, akkor ma akár rá is találhatsz. Ehhez persze ki kell mozdulnod otthonról, ugyanis nagyon kevés az esélye annak, hogy a nagy Ő becsenget hozzád. Meg kell adnod az esélyt a találkozásnak, hiszen bármi megtörténhet. Ha pedig van párod, akkor mindenképpen töltsd vele az egész napot.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma érdemes némi idő szánnod arra, hogy átgondold, mit tanulnál még szívesen vagy mi az, amiben a tudásodat fejlesztenéd. Akár már ma nekiláthatsz a keresgélésnek a tanfolyamok között, a részleteket pedig holnap is ráérsz kitalálni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nyugodt körülmények között rendezheted a gondoltaidat. Tervezgethetsz és valami új veheti kezdetét. Nézz körül és akár ma határozhatsz, hogy mi az, amit tanulni szeretnél. Párod minden döntésedet támogatja, így nincs semmi, ami visszatarthat.

Ezek is érdekelhetnek