2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 5. - 2020.02.05. - Vigyázz, mit mondasz ma!

Napi horoszkóp 2020. február 5. – 2020.02.05. – Vigyázz, mit mondasz ma!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon figyelj rá, hogy ne pletykálj ki olyasmit, amihez igazából semmi közöd nincs. Nem lesz könnyű visszafogni magad, mert beszélgetős kedvedben vagy, így meggondolatlanul kotyoghatsz el bizalmas információkat. Ne sodord magad kellemetlen helyzetbe.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem a mai nap lesz a kedvenced a héten. Különösen bosszant a többiek folyamatos csacsogása, a zsizsegés, ami körülötted zajlik. A nyugalomra ma nem sok esélyed van. Azon sem kell meglepődnöd, ha estére a fejed is fájni fog.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán özönleni fognak az információk, így nem lesz könnyű dolgod kitalálni, hogy ezekből mi az igazság. Minden információt ellenőrizz, mielőtt kikotyognád másoknak. Rengeteg a fölösleges téma körülötted, próbálj kimaradni belőlük.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán mindenki egyszerre beszél körülötted, ami hatalmas zűrzavart okoz, pedig leginkább csendre vágynál. A nyugalom azonban ma messziről elkerül téged. A sok zaj feszültséged kelt benned, ha teheted vonulj el mindenkitől, úgy végezd a munkád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon körültekintőnek kell lenned, mert elveszíthetsz, elhagyhatsz valami számodra nagyon értékes holmit. A kapcsolatod is véget érhet, ha elfogy a türelmed. Holnap viszont, már pozitív változás jöhet, amire fel kell készülnöd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán csupa olyan emberbe botlasz, akik bosszantóan sokat beszélnek. Te sem jutsz szóhoz tőlük, de talán nem is baj, hisz nem biztos, hogy türtőztetnéd magad. Jobb, ha rájuk hagyod a dolgokat és mindenből kimaradsz. Ma ennél többet nem is tehetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán jól gondold meg, hogy kinek, mit és hogyan mondasz el. Főleg akkor, ha magánjellegű dolgokról van szó. Sok körülötted az olyan ember, akik örömmel fecsegik ki titkaidat. Óvatosan és visszafogottan kommunikálj, csak akkor beszélj, ha tényleg muszáj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma semmi okod a panaszra. Jó ötleteid támadnak, még te is meglepődsz rajtuk. Észre sem veszed, mi zajlik körülötted, minden zavaró tényezőt képes vagy kizárni. Jegyezd le gondolataidat, mert, ha most nem is, később nagyon jól fognak jönni neked.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán könnyen lehet, valamelyik rokon, közeli ismerős olyasmit terjeszt rólad, aminek nem semmi köze a valósághoz. Ne ugorj neki azonnal, ne kérd számon, előbb nyugodj meg, úgy beszélgess el vele a viselkedéséről.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon szívesen végeznéd munkádat, ha valaki nem zavarna folyamatosan. Hol a telefon csen, hol pedig valamelyik kollégád kéri a segítséged, így nem tudsz kellően odafigyelni arra, amit csinálsz. Könyveld el, hogy ez egy ilyen nap, most nem tehetsz mást.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán nem kell meglepődnöd azon, ha érzelmesebben kommunikálsz, mint általában. Nem menekülhetsz az érzelmeid elől, most előtör belőled minden. Párod boldog lesz, ha megosztod vele, amit érzel, illetve érezteted vele, hogy mennyire szereted.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán kifejezetten beszédes kedvedben vagy. Ma egész nap sokat beszélsz, ezért vigyáznod kell arra, hogy nehogy elronts valamit. Inkább ebédszünetben társalogj, mert végzetes hibát ejthetsz, ami az állásodba is kerülhet.

Ezek is érdekelhetnek