2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 6. - 2020.02.06. - Mozgalmas csütörtök

Napi horoszkóp 2020. február 6. – 2020.02.06. – Mozgalmas csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön nagyságrendekkel jobban érzed magad, mint az előző napokban. Nem vagy annyira fáradt, de ne akarj mindent ma bepótolni, amivel eddig elmaradtál. A magad tempójában végezd a munkád, mert különben nagy hibát is véthetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Előfordulhat, hogy valaki egyszerre vonz és taszít is téged. Számodra nem könnyű megérteni ezt az ismeretlen érzést. A mai nap legfontosabb kérdése az lehet, hogy mit érzel magaddal szemben. Ha ezt tudni fogod, akkor azt is, hogy mit érzel valójában az illető iránt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ne akarj mások gondjaival foglalkozni, engedd el ezt a kényszert. Csütörtökön bőven elég, ha magadra figyelsz, inkább a saját életedet tedd rendbe. Persze, nyugodtan segíthetsz bárkinek, ha kéri, de ellenkező esetben ne avatkozz közbe!

Rák (06.22. – 07.22.)

Elhiheted, hogy mindig voltak, vannak és lesznek is a környezetedben olyan emberek, akiket nem kedvelsz vagy egyszerűen csak valamiért irritálnak téged. Bosszankodás helyett tarts némi önvizsgálatot, hogy vajon miért zavar mások viselkedése? Az is megeshet, hogy ami zavar, az benned is jelen van, csak nem mersz vele szembe nézni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön sokkal aktívabb leszel, mint a hét eddigi napjain bármikor. Azért teljesen még ma sem vagy a topon. Visszanyerheted jó kedved, hallgass zenét és figyelj oda arra, hogy mit és mennyit eszel. Valószínűleg csak vitaminhiányod van, amit könnyen pótolhatsz. Fogyassz több gyümölcsöt és zöldséget!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagyon frusztrálóan hat rá, hogy rengeteg a munkád, közben pedig a családodnak is szüksége van rád. Természetesen nem lehetsz egyszerre két helyen. Igyekezz több időt tölteni a családoddal, a munkát hagyd a munkahelyen belül, holnap is lesz nap.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma vegyél egy mély lélegzetet, mielőtt bárkinek bármit is mondanál. Ez idő alatt pontosan tudni fogod, hogy mit akarsz mondani, okosan megfogalmazhatod gondolataidat. Ha nem így teszel, könnyen megbánthatsz másokat, erre pedig semmi szükség nincsen, főleg, hogy nem tudatosan tennéd ezt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön tegyél félre minden érzelmet és hallgass a logikus érvekre. Ez azért is fontos, mert ma könnyen túlköltekezheted magad, pedig még rengeteg kifizetni valód van. Munka után inkább vegyél valami vacsorának valót, ne menj sehova. Így megkímélheted a pénztárcád és természetesen magadat a jövőbeli kellemetlenségektől.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön nagyon ingerlékeny lehetsz a többiekkel szemben. Ha már tegnap lassúnak érezted őket, ma még nézni is rossz lesz, mennyire körülményesek. A sarkadra állhatsz és akár a véleményedet is megmondhatod, de mindezt csak humorral tedd, ellenkező esetben sértődés lesz belőle.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma új kolléga érkezhet a munkahelyedre, akinek viselkedését gyerekesnek ítéled. Véletlenül se oktasd ki őt az első napján, visszafogottan mondd el neki, miben kellene változtatni, így még jó fejnek is tűnhetsz a végén.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Bármilyen konfliktus folyik ma körülötted, igyekezz kimaradni belőle, főleg, hogy téged egyáltalán nem érint. Csakis a saját feladataidra figyelj, tégy úgy, mintha semmi sem történt volna. Holnap már nyugodtabb napra számíthatsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma könnyen megsértődhetnél, de mégse tedd! A bíráló mondatokat engedd el a füled mellett, mintha ott se lennél. Ne akard most tesztelni, hogy mennyire vagy érzékeny. Ne mutasd ki a gyengeséged. Inkább vonulj félre, úgy végezd a munkád.

Ezek is érdekelhetnek