2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 7. - 2020.02.07. - Izgalmas péntek a mai

Napi horoszkóp 2020. február 7. – 2020.02.07. – Izgalmas péntek a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma semmire és senkire nem vágysz, csak nyugalomra és magányra. Úgy érzed, van mit átgondolnod és valóban így is van. Ha valaki megzavarna, fogd vissza magad, ne harapd le rögtön a fejét. Kérd meg, hogy hagyjon magadra, szép szóval mindent elérhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Érzelmes nap lesz a mai számodra. Kedvetlen vagy és ez a munkahelyen sem javul. Valaki igyekszik kihúzni belőled, hogy mi bánt, de te nem a megfelelő módon fogadod a segítséget. Számolj tízig és kérj bocsánatot, mert ő nem tehet semmiről.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma valakinek hajlandó leszel beszélni magadról és a múltadról. Arra azonban vigyáznod kell, hogy mennyire mélyedsz bele a dolgokba. Jobb, ha előbb biztosra mész abban, hogy valóban megbízhatsz-e az illetőben. Légy nagyon óvatos, mert könnyen ellened fordíthatja a megszerzett információkat.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy kissé aggódsz a pénzügyi helyzeted vagy üzleti ügyeid miatt. Ha eluralkodik rajtad a káosz, akkor hamar vitába keveredhetsz bárkivel. Ha muszáj, állj bele az illetőbe, de ne engedd elfajulni a dolgokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken ügyelned kell az óvatosságra, ugyanis könnyedén összevitatkozhatsz bárkivel. Legyen az kolléga, családtag vagy csak egy szomszéd, semmi jó nem sülhet ki belőle. Elmondhatod a problémád, de lehetőséget kell adnod a másik félnek is, hogy megossza veled az ő verzióját.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma leginkább a családi ügyek foglalkoztatnak. Figyelj oda a munkádra, mert közben úgysem oldhatod meg a dolgokat. Otthon minden változást megbeszélhetsz a családoddal, megegyezésre juthattok majdnem mindenben, de neked is kompromisszum képesnek kell lenned hozzá.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken rendkívül hatékony lehetsz a munkádban és mindenféle új ötleted támadhat. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a felmerülő problémákat megbeszéld a kollégáiddal vagy a főnököddel. Megértésre fogsz találni és a megoldás sem áll tőled olyan messze, mint azt gondolnád.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kellemes meglepetésekben lehet részed pénteken. Nem is számítottál egy ilyen izgalmas és érzelmekkel teli munkanapra, jobban alakul, mint azt ébredéskor gondoltad. A humor lehet ma a legjobb eszköz számodra, hát alkalmazd, mindenkinek tetszeni fog.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken az átlagosnál nagyobb szükséged van valakire, mint eddig bármikor. A nincs párod, akkor egy barát nyújthat számodra vigaszt, ha pedig van, akkor partnered megteszi, amit ilyenkor elvárnál tőle. Csak nyugalom, minden rendbe jön.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken kialakulhatnak magasröptű vitás helyzetek, de ezt most egyáltalán nem keserít el téged, sőt, még élvezni is fogd. Régóta gyűlnek már benned a dolgok, most kiadhatod magadból, ami nyomja a szíved. Egy buli kiváló lehetőség arra, hogy kitombold magad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Váratlan események történhetnek a mai napon. Indokolatlanul izgatottnak érzed magad, ezért számítanod is kell valami újra. Fontos számodra a személyes szabadság, nem is szeretnél senkihez sem alkalmazkodni. Ez azonban nem biztos, hogy így is lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma rendkívül erősek lehetnek az érzelmeid. Előfordulhat otthoni súrlódás, de egy izgalmas dolog is felkavarhatja az állóvizet. Ha túlságosan felhevülne a helyzet, akkor is figyelned kell arra, hogy a dolgok ne csússzanak ki a kezed közül.

Ezek is érdekelhetnek