2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 8. - 2020.02.08. - Változást hoz a szombat

Napi horoszkóp 2020. február 8. – 2020.02.08. – Változást hoz a szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Sokkal nyugodtabban alakul számodra a szombat, mint azt reggel gondoltad volna. A nap kezdetén türelmetlennek érzed magad, de aztán egyre higgadtabb és békésebb leszel. Este pedig hálás leszel mindenért és a körülötted élőkért is. Egy közös program még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egyre inkább magadra találsz. Az elmúlt napok hullámzó hangulata már a múlté, ismét a legjobb formádat hozod. Határozott és erős vagy, pontosan tudod, mit fogsz csinálni szombaton. Ha párod is otthon van, őt se hagyd ki semmiből, meglátod jól érzitek majd magatokat együtt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton leginkább csendre és nyugalomra vágysz. Szíved szerint a lábadat se tennéd ki otthonról, inkább egy kis nassolni valóval bekuckóznál a meleg lakásban. Miért ne lehetne pontosan így? A párod is szívesen csatlakozik hozzád, ma ő sem akar mást látni, csakis téged. Főzzetek egy jó meleg teát vagy forralt bort és nézzetek meg néhány filmet. Ennél többre ma nincs is szükségetek. Jó pihenést!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma égsz a vágytól, hogy valami fontosat tegyél. Ha úgy tartja kedved, akkor süss valami finomat, sőt, főzhetnék valamit együtt a pároddal. Mindegy is, mit csináltok, rendkívül szórakoztatónak ígérkezik a szombat. Lazítsatok és engedjetek utat a romantikának.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Meglehetősen rázós és megterhelő hét áll mögötted. Nem meglepő, ha ma semmi másra nem vágysz, csak pihenésre. Ezt pedig megteheted aktívan vagy passzívan. Pároddal azért nem árt egyeztetned, ugyanis előfordulhat, hogy ő valami teljesen mást tervezett mára. Beszéljétek meg a szombati terveket, nehogy sértődés legyen belőle.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szombat kifejezetten a te napod. Nyugalmat, békét és harmóniát érzel a lelkedben. Ma nyugodtan engedhetsz a kulináris élvezeteknek vagy aminek csak akarsz. Előbbi esetében azonban érdemes mértéket tartanod, mert könnyen felszaladhat rád néhány nem kívánt kiló.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma megengedhetsz magadnak valamilyen jutalmat. Sok minden történt veled a héten, amiért dicséretet érdemelsz. Menj, vegyél magadnak valamit, sőt, a párodat is megörvendeztetheted egy kis aprósággal. Arra azért figyelj, hogy ne költsd el a fél fizetésed, a mérték fontos, de ezt nálad senki sem tudja jobban.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma nagyon szerelmes hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor mindenképpen töltsétek együtt az egész napot. A programoknak csakis a fantáziátok szabhat határt. Viszont, ha még keresed életed párját, akkor érdemes megnyitni a szívedet, a lelkedet, így pedig megadni a lehetőséget a különleges találkozásnak.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton ügyelned kell arra, hogy tartsd a mértéket. Hajlamos lehetsz ugyanis túlenni vagy túlköltekezni magadat. Egyél többször keveset vagy vásárolj tudatosan! Ha párod is otthon van, kérd meg, hogy vigyázzon rád, így nem leszel rosszul a sok ételtől, valamint nem ürül ki a pénztárcád sem.

Bak (12.22. – 01.20.)

Alig vártad már, hogy szombat legyen. Ez a hét még a te szívósságodat és kitartásodat is próbára tette. Ma nincs is más dolgod, mint pihenni. Elmédnek is szüksége van pihenésre, nemcsak a testednek. Aludj ma minél többet és figyelj arra, hogy mennyi eszel és iszol.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap számodra a családé. Látogasd meg a szüleidet, de szakíts időt a párodra is, hisz neki is hiányzol. Nyugodtan bevallhatod, hogy te is pontosan így érzel. Töltsétek együtt a délutánt és kettesben az estét. Mindegy, milyen programot választatok, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton ugyan hűvös lesz, de ettől még tervezhetsz szabadtéri programot. Ha az eső mégis közbeszólna, akkor sem kell kétségbeesned, mert párod tele van ötletekkel, amihez még ki sem kell mozdulnotok. Könnyen egyezségre juthattok, csak ne légy túl makacs. Hisz a cél ugyanaz, hogy együtt legyetek.

Ezek is érdekelhetnek