2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. február 9. - 2020.02.09. - Egy tökéletes vasárnap

Napi horoszkóp 2020. február 9. – 2020.02.09. – Egy tökéletes vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A vasárnap békét, harmóniát és nyugalmat tartogat számodra. Ha tegnap lazítottál, akkor mára érdemes aktív pihenést választanod. Sétálj, kirándulj, menj a természetbe, persze, ha az idő engedi. Ha pedig nem, akkor is lehetsz kreatív, otthon is lehet folytatni a tegnap pihenést egy kicsit aktívabb formában.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap kifejezetten a te napod lesz. Engedd meg magadnak az énidőt, amikor tényleg azt csinálhatsz, amit igazán szeretnél. Ne feledd, az is énidő, amikor a pároddal kettesben sétáltok, beszélgettek, együtt ebédeltek. Ő is boldog lesz, ha a mai napot is veled töltheti.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap érdemes a szabadban töltened egy kis időt. A friss levegő jót fog tenni neked. Akár egyedül is sétálhatsz egy nagyot, de a párod is szívesen csatlakozik majd hozzád. Ha vannak gyerekeitek, őket is vigyétek magatokkal, nekik sem árt egy kis mozgás.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mind a rendrakásra, mind pedig a pihenésre tökéletes a vasárnap. Természetesen, nem vagy az a láblógató típus, de néha te is megengedheted magadnak, hogy nem csinálsz semmit. Viszont, ha nagyon muszáj, csinálj rendet délelőtt, délután pedig olvasgass vagy nézd meg egy filmet. Esetleg moziba is mehetnél a pároddal, a családdal vagy a barátokkal. Utána pedig még egy közös vacsora is belefér.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap ne akarj rohanni sehova. Ez amolyan otthonülős nap, amikor érdemes kipihenned és átgondolnod az előtted álló heteket, hónapokat. Talán még türelmed és kedved is lesz a tervezéshez, ezért szakíts egy kis időd jövőbeli terveidre. Még a naptáradba is feljegyezheted ötleteidet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap egy nagyon jó napra számíthatsz. Jó a hangulatod, ezáltal pedig a környezeted is boldogabb és vidámabb. A házimunkából csakis annyit csinálj meg, amit mindenképpen muszáj, tölts minél több időt szeretteiddel. A mai nem az egyedüllétre való.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap csak a tiéd és a párodé. Ha tehetitek, töltsétek kettesben az egész napot. A hangulatod máris teljesen olyan, mintha máris Valentin-nap lenne. Miért is ne ünnepelhetnétek a szerelmeteket már ma is? Az érzelmekhez, a kedves gesztusokhoz nincs szükség ünnepnapra, ezt bármikor megtehetitek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagyszerűen érzed magad vasárnap. Békét, szeretetet és örömet érzel. Bármi is történt veled az elmúlt napokban, mára a feledés homályába került. Minden jó, ha a vége jó. Ennek a hétnek pedig nagyon is jó a vége, hisz azokkal lehetsz, akiket igazán szeretsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap úgy érezheted, hogy a tegnapi pihenésnek köszönhetően túlteng benned az energia. Nos, ha tényleg így van, mozdulj ki a lakásból, de öltözz rétegesen. Az idő csalós lehet. Párodat se hagyd otthon, neki sem árt egy kis kocogás vagy séta. Este pedig rendeljetek vacsorát és kuckózzatok be.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha bármi is bántott vagy bosszantott téged ezen a héten, vasárnap már nem is fogsz emlékezni rá. Ma ismét nagyon optimista a hangulatod és igazán jó a kedved. Szervezz közös programot pároddal vagy a barátaiddal, mindenkinek jót fog tenni, ha egy kicsit kiszakad a hétköznapokból.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap bármilyen közös program szóba jöhet. Pároddal és/vagy a gyerekkel ebédeljetek étterembe, délután pedig nézzetek meg a moziban valami jó filmet. Ne töltsd házimunkával vagy főzéssel a napot, neked is megjár a pihenés és a lazítás. Ez egy ilyen nap, holnap pedig kemény munka vár rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Aktív pihenéssel tölthetnéd a vasárnap. Párod, családod vagy a barátaid is benne lennének, hogy közösen csináljatok valamit. A tavak ugyan nincsenek befagyva, de a műjégpályák alkalmasak a korcsolyázásra. Válasszatok bármilyen programot, garantáltan jól fogjátok érezni magatokat.

Ezek is érdekelhetnek