2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 1. - 2020.01.01. - Új év, új kezdet

Napi horoszkóp 2020. január 1. – 2020.01.01. – Új év, új kezdet

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rengeteg ötleted van, hogy mivel tehetnéd jobbá és izgalmasabbá a mai napot és kezdhetnéd az új évet. Keresd az izgalmakat és próbálj ki valami újat, amitől felbuzog benned az adrenalin. A veszély most valódi izgalommal tölthet el. Persze, azért ne sodord magad valódi veszélybe, csak csinálj valami izgalmasat.

Bika (04.21. – 05.21)

Szeretnél teljesen új alapokat teremteni pénzügyeidben 2020-ben. Már ma megfontolhatod, hogy mit és hogyan kellene máshogy csinálnod ebben az évben. Ahogyan a pénzzel bánsz, az csak egy szokás, amelyet bármikor megváltoztathatsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vedd észre, hogy egy barátodnak szívességre van szüksége. Talán nem pont ma fog hozzád fordulni, de te már érzed, hogy valami nincs rendben. Lehet, hogy a szilveszteri buli hevében követett el valami ostobaságot, amit minél hamarabb rendbe kell hozni. Te is szóba hozhatod a dolgot, ha neki nem fűlik hozzá a foga.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap lehet a nagy beszélgetések napja. Pároddal elkezdhetitek szövögetni jövőbeli terveiteket, ehhez pedig még az ágyból sem kell kikelnetek. A tegnapi buli fáradalmait ma kipihenhetitek, közben pedig mindenben egyről a kettőre juthattok. Meglepő is lehet, hogy mennyire egy húron pendültök.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csakis azzal kellene foglalkoznod, amit szeretsz. De, nemcsak ma kellene ezt tenned, hanem egész évben is. Fontos, hogy örömmel csináld, amit csinálsz, még akkor is, ha nem fizetnek érte. Az idén olyan munkát is választhatsz magadnak, ami valóban boldogságot okoz neked.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma úgy érezheted, hogy mindenki téged figyel. Legyen az családtag vagy háziállat, mindenki rajtad tartja a szemét. Ezt azonban tényleg csak te érzed így. Próbálj meg pihenni és lazítani, másként fogod látni a világot utána.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma pihend ki magad, ez a nap teljes egészében a családé. Ha nem fáradtatok el tegnap túlságosan, akkor beütemezhettek egy családi programot is, amelyre eddig nem volt időtök. Ha nincs kedvetek kimozdulni, akkor az újév első napja kiválóan alkalmas a kártyázáshoz vagy a társasjátékokhoz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Változásra, újévi varázslatra vagy gyógyulásra vágysz? Aludj minderre egy jó nagyot, mert zavarodban ma biztosan nem fogod tudni eldönteni, hogy mit is akarsz valójában. Pihend ki a szilveszter fáradalmait, tisztább képet kaphatsz mindenről.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Erős késztetést érzel arra, hogy az egész napot filmnézéssel töltsd. Január elsején mégis érdemes kimozdulnod és sétálnod vagy futnod egy nagyot a szabadban. Mindezzel kiadhatod magadból az egész évi feszültséget és nyugodtan kezdheted meg az újévet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Érdemes lenne olvasással töltened a napot. Semmiképp ne szakmai könyveket akarj olvasni, inkább válassz olyat, amely kikapcsol vagy talán a hobbidhoz kötődik. Ha elmélyedsz a hobbidban, akkor 2020-ban talán még a szakmáddá is válhat.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Töltsd úgy ezt a napot, ahogyan az egész évet szeretnéd tölteni. Mire is vágysz 2020-ban? Esetleg bőségre? Tégy úgy, mintha gazdag lennél. Vagy talán békére? Akkor figyelj egész nap a lelki békédre és a nyugalomra. Talán szerelemre? Ebben az esetben töltsd az egész napot a szerelmeddel. Ha pedig még nincs párod, képzeld el, hogy valaki ott van veled, teljesülni fog minden kívánságod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem tudsz olyat álmodni, ami nem valósulhatna meg. Ma, azonban még csak álmodj és fantáziálj, képzeld el, hogy mit szeretnél megvalósítani az idén. A megvalósítás úgyis még egy kis időbe kerül, a helyzet viszont egyszerűbb, ha már tudod, mit akarsz.

Ezek is érdekelhetnek