2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 10. - 2020.01.10. - Csodálatos péntek

Napi horoszkóp 2020. január 10. – 2020.01.10. – Csodálatos péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap minden a legnagyobb rendben megy. Könnyen felkeltél és jókedvűen indulsz munkába. Gyorsan és gördülékenyen haladsz, így biztosan nem kell egy perccel sem tovább dolgoznod. Már a hétvége jár a fejedben, de ne tervezz meg mindent percről percre, mert úgysem úgy fog alakulni.

Bika (04.21. – 05.21)

A péntek nagyon nyugodt és minden a legjobb úton halad. Semmi probléma nem adódik munka közben, ennek köszönhetően pedig akár korábban haza is mehetsz. Ha holnap dolgozol, akkor pihenj rá, hisz a szombat mindig egy nehéz nap, ha pedig nem, akkor gondolkozz azon, milyen programmal lephetnéd meg a párod vagy a családod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Végre péntek. Már alig vártad, hosszú volt az év első munkahete, ez alól pedig a mai nap sem lesz kivétel. Fogjatok össze kollégáiddal, így mihamarabb a feladatok végére érhettek. Este egy buli lehet a legjobb program, ha szórakozni akarsz, ha pedig inkább lazítanál, akkor rendelj valamit és ülj le a tévé elé. Néha ilyen is kell.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hosszú lehet a mai nap, de csak akkor, ha hagyod, hogy megnehezítsék a dolgod. Koncentrálj csakis a saját munkádra, így mindennel időben elkészülhetsz, még túlóráznod sem kell. Az este történései pedig csak rajtad múlnak. Mire vágysz inkább? Nyugalomra vagy nyüzsgésre?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hosszú hét, rövid nap. Ma minden zökkenőmentesen halad, ezért biztos lehetsz benne, hogy időben elvégzel minden feladatoddal. A jó hír, hogy este a barátaid várnak rád, egy fantasztikus buli részese lehetsz. Ne hagyd ki, már csak azért se, mert könnyen sértődés lehet belőle.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Péntekre teljesen kimerültél. Munkatársaid azonban képesek feldobni a hangulatod. Még egy buliba is invitálnak estére, kezedben a döntés joga. Mit szeretnél jobban? Otthon maradni a meleg szobában vagy nekivágni az éjszakának?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A péntek is egy nehéz munkanap, de nem neked. Lendületes és magabiztos vagy, ma semmi és senki nem állhat az utadba. Gördülékenyen halad a munka, mindenki jó hangulatban van, amelynek este folytatása is lehet. Túlzásba azonban ne ess, főleg, ha holnap is dolgoznod kell.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Péntek van, te pedig lusta vagy, méghozzá nagyon. Össze kell szedned magad, mert ezt a napot még ki kell bírnod valahogy. A legjobb barátos telefonhívása azonban jobb kedvre derít, ugyanis elhív este valahova. Úgyis régen mozdultál már ki, így nem mondhatsz nemet. Irány az éjszaka!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jól alakul számodra a pénteki nap. Jó hangulatban ébredtél, még a munkahelyeden sem ronthatja el ezt senkik. Kollégáid pontosan tudják, hogy mi a dolguk, ahogy te is, így mindannyian időben hazamehettek. Este a párod boldogan vár otthon, jó hírekkel szolgál neked.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma még dolgoznod kell, de feldob a hétvége gondolata. Kettesben szeretnéd tölteni azt a pároddal, aminek valószínűleg semmi akadálya nem lesz. Azért mindenképpen kérdezd meg őt, hátha a főnöke nem ért veled egyet. Jobb, ha még rátérsz a témára, így alakítható lesz partnered munkaideje is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A pénteki nap váratlan fordulatokat hozhat számodra, de csakis jó értelemben. Minden a terveid szerint halad, egy kollégád pedig a te malmodra hajtja a vizet. Ráadásul pont az az ember, akire soha nem is gondoltál volna. Lehet ez egy új barátság kezdete, de azért érdemes apró lépésekben haladnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csodálatos munkanap vár rád, a főnököd ugyanis dicséretben részesít, végre beérni látszik munkád gyümölcse. Azonban ne szálljon a fejedbe a dicsőség, mert különben visszájára fordulhatnak a dolgok. Élvezd a mai napot, de csak mértékkel. Este azért koccinthatsz egyet a barátaiddal az egészségedre, abban nincs semmi rossz.

Ezek is érdekelhetnek