2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 13. - 2020.01.13. - Jól indul a hét

Napi horoszkóp 2020. január 13. – 2020.01.13. – Jól indul a hét

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Fáradtnak érzed magad, mégis jól indul számodra a mai nap. A kedved jó, úgyhogy már csak egy kis kávéra lesz szükséged ahhoz, hogy felpörögj. A munka gördülékenyen halad majd, semmi nem akadályoz meg abban, hogy minden feladatodnak a végére érj majd. Az estét szerelmeddel töltheted, méghozzá nagy nyugalomban.

Bika (04.21. – 05.21)

Hosszúnak ígérkezik ugyan a mai nap, mert múlt hétről még van egy kis elmaradásod. Kollégáid azonban nagy segítségedre lesznek, így nem lesz szükség túlórára sem. Hálád jeléül egy italra meghívhatod őket munka után. Jó kis este kerekedhet belőle.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csodálatosan indul számodra ez a hét és persze a mai nap. A hétvége fantasztikusan sikerült, feltöltődtél energiával, így a munkahelyeden is a maximumot hozhatod. Azért hagyj egy kis teret másoknak is, nem kell neked minden feladatot megoldani. Nap végén pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kemény munkanap vár rád, ahogy az újév eddigi napjain. De ez nem veheti el a jókedved, hisz pároddal feltöltődtetek a hétvégén. Maximális sebességgel látsz neki feladataidnak, de azért arra vigyázz, hogy a gyorsaság ne menjen a precízség kárára. A nap végén barátaiddal még be is ülhetsz valahova, persze, csak, ha nem leszel hulla fáradt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hétfő mindig nehezen indul számodra, de ez ma nem így van. Tele vagy energiával, optimista és jókedvű vagy. Hangulatod átragasztod majd kollégáidra is, így gyorsan eltelik ez a nap is. A kemény munka után pedig megérdemeltek egy finom vacsorát vagy egy italt, egyfajta csapatépítő tréningként.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Sokkolóan hathat rád, hogy ismét hétfő van, de ez nem gátolhat meg abban, hogy munkahelyeden jól teljesíts. Egy bögre kávé és egy frissítő zuhany kiváló napindító lehet számodra. A többi pedig már jön magától, a mai egy akadályoktól mentes nap lesz. Este pedig még egy kis szórakozás is beleférhet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ismét egy újabb munkanap, de te ma ettől egyáltalán nem vagy letört. Jókedvvel indulsz a munkába, ez pedig nem megszokott tőled. Talán mindez a szuper hétvégének köszönhető. De, mindegy is, a lényeg az, hogy ma minden halad a maga útján, túlóráznod sem kell, így az estét a családoddal vagy a pároddal töltheted.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egyszerű és szinte tökéletes hétfő vár rád. A munka a megfelelő ütemben halad, túlóráról pedig szó sem lehet. Estére párod közös programot szervez, ez pedig feldobja az egész napodat. Ne zökkentsen ki mindez a koncentrációból, mert különben holnap kezdhetsz mindent elölről.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy újabb hét és egy újabb hétfő. A fantasztikus hétvége után ez azonban téged egyáltalán nem szomorít el. Ma tökéletes munkát végzel, amelyet főnököd is díjazni fog. Ha felajánlja, akkor válassz egy hosszabb hétvégét, vidd el a párod valahova. Jót fog tenni nektek egy romantikus, kettesben töltött hosszú hétvége.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hétfő a megszokottnál gördülékenyebben indul számodra. Ez pedig rendkívül jó érzéssel tölt el. A hangulatod is sokkal jobb, mint általában a hét első munkanapján szokott. Ezáltal pedig a munka is fantasztikus ütemben halad, elégedett lehetsz te is és a főnököd is. A kemény munka pedig előbb-utóbb meghozza gyümölcsét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Elfáradtál a hétvégén, mégsem esik nehezedre ma munkába menni. Jókedvű vagy, ez pedig nagyban megkönnyíti a mai napod. Rendkívül jól haladsz a munkával. Mivel időben hazaérsz, meglepheted egy finom vacsorával a családod vagy a szerelmed. Hálásak lesznek neked érte.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hétfő most a szokásosnál jobban indul a számodra. Időben sikerül felkelned, így kapkodnod sem kell. Nehéz munkára ma nem kell számítanod, mert egy kicsit előre dolgoztál múlt héten. Mi lehetne jobb egy laza hétfőnél? Hát semmi. Hazaérve még vacsorát készíteni is lesz időd, családod pedig rendkívül hálás lesz neked ezért.

Ezek is érdekelhetnek