2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 14. - 2020.01.14. - Ma sok lesz a...

Napi horoszkóp 2020. január 14. – 2020.01.14. – Ma sok lesz a félreértés

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma nagyon következetesnek kell lenned. Amúgy is, ami a szíveden, az a szádon. Ne lepődj meg, ha senkitől nem kapsz egyenes választ. Olyan lesz, mintha mindenki befogná a fülét és nem akarná meghallani, amit mondasz. Ne aggódj, holnap már nem ez lesz a helyzet.

Bika (04.21. – 05.21)

Nos, ha eddig még nem volt időd, ma lesz rá alkalmad, hogy megtervezd ezt az évedet. Legalább a pénzügyi helyzetedet tedd ma tisztába és írd le idei terveidet. Következetesebben fogsz bánni a pénzzel, ha tudod mire és mennyit akarsz költeni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon eredményes lehetsz, ha csakis a munkádra koncentrálsz. Maradj lelkes és vidám, annak ellenére is, hogy mindig lesz valaki, aki le akarja törni jó hangulatod. Engedd el a füled mellett, ne okozz örömet neki azzal, hogy elveszi a kedved.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma a legkisebb apróságon is kiborulhatsz. Mindenki észreveszi majd hullámzó hangulatod, na és persze azt, hogy képtelen vagy uralni az érzéseidet. Senki nem akar neked rosszat, ma te vagy az, aki mindent túlreagál. Igyekezz nem összeveszni senkivel, mert semmi értelme felesleges vitákba keverednek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma úgy érzed, hogy csak te dolgozol, mindenki más csak a lábát lógatja. Ne bosszankodj ezen, ők is végzik a munkájukat, csak lassabban és könnyedebben, mint te. Megjegyzéseiddel felesleges vitákba bonyolódhatsz, inkább ne mondj semmit és koncentrálj a saját feladataidra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma hajlamos lehetsz mindent gondolkodás nélkül kimondani. Mindig ragaszkodsz az igazsághoz, ami természetesen nem baj, de ne hamarkodd el a dolgokat. Inkább úgy fogalmazz, hogy mindenki elgondolkozzon magában arról, amit mondtál.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma következetes és pontos munkával szinte mindent elérhetsz. Légy nagyon világos, hogy mindenki megértse, mit akarsz mondani. Emellett azért hallgasd meg a többieket is, hisz a kompromisszumok ma sok minden megoldhatnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma a családoddal és a munkáddal kapcsolatos problémákat is könnyedén megoldhatod, ha világosan fogalmazol és szeretettel közelítesz feléjük. A hangnemre azonban nagyon vigyázz, mert egy hangos szó könnyen félreértést okozhat és természetesen nem old meg semmit.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma könnyedén szót érthetsz mindenkivel, de ehhez el kell engedned az előítéleteket. Fontos, hogy előre ne fogalmazz véleményt semmiről és senkiről, adj esélyt mindenkinek arra, hogy elmondja, mit szeretne.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma csodálatos napod lehet, ugyanis rendkívül optimista vagy. Törekedned kell a pozitív dolgokra és gondolatokra, hisz ezektől te is sokkal jobban érzed magad. Ez a te időszakod, használd ki!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma kifejezetten biztatónak látod a dolgokat és a magad helyzetét, lehetőségeidet. Kihozhatod magadból a legtöbbet, ha okosan gondolkodsz. Bármi is jut az eszedbe, jobban teszed, ha leírod, hiszen, ha most nem is, de később még jól jöhet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Családoddal adódhat ma némi félreértés. Lehet, hogy titkolnak előled valamit, de az is előfordulhat, hogy nem a megfelelő hangnemben szólnak hozzád, ami persze neked rosszul esik. Mindenképpen kérdezd meg, hogy mi a probléma, használd ki, hogy empatikus és érzékeny ember vagy.

Ezek is érdekelhetnek