2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 15. - 2020.01.15. - Érzelmes nap a mai

Napi horoszkóp 2020. január 15. – 2020.01.15. – Érzelmes nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma érdemes alapos terveket készítened. Így észrevehetsz olyan dolgokat is, amelyek felett eddig elsiklottál. Tervezz, gondolkozz és rövid időn belül a tettek mezejére is léphetsz. Már csak egy kis türelemre van szükséged.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma sem lehet semmi okod a panaszra. Jó a kedved és minden úgy történik, ahogyan te szeretnéd. Egész nap hatékonyan dolgozol, ezért rengeteget haladhatsz még a macerásabb feladatokkal is. Sok türelmed van, ezért ma inkább foglalkozz az időigényesebb dolgokkal.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma érdemes időt szakítanod arra, hogy elgondolkozz és összeírj mindent, amire vágysz. Írás közben rá fogsz jönni, melyek azok a dolgok, amelyekre nem kellene időt pazarolnod. Na, és persze arra is, hogy mire kell igazán odafigyelned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma feltámadnak az érzelmek a lelkedben. Pontosan ezért igyekezz haza a munkából és töltsd a pároddal az estét, már ha van. Ha pedig nincs, akkor ideje kimozdulni, mert a mai lehet a szerencse napod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma erős kísértést érzel a vásárlásra. Megteheted, de arra azért nagyon figyelj oda, hogy mennyit költesz. Azt pedig még inkább át kell gondolnod, hogy valóban szükséged van- arra, amit éppen megvenni készülsz. Hisz te is tudod, mindig a legdrágább dolgok lógnak a szekrényben vagy porosodnak a polcon.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma körültekintőnek kell lenned. Bárki is kritizál téged, eszedbe se jusson visszavágni, mosolyogva fogadd az éles szavakat, így megakadályozol minden esetleges kellemetlenséget. Hazafelé vegyél magadnak vacsorát, ugyanis ma nem vagy a legjobb formádban, inkább pihenj le minél hamarabb.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egész nap nyugtalanság gyötörhet. A megérzéseid most sem csalnak, ugyanis változások következnek. Aggódnod azonban nem kell, nem biztos, hogy közvetlenül téged érint. Ha pedig mégis, akkor biztosan jól jössz ki belőle.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Komoly dilemmák elé állíthatnak ma. A megoldások keresése miatt kevésbé haladsz majd a munkáddal és könnyebben ejthetsz hibát is. Igyekezz félre tenni a gondokat, ha nem megy, akkor vegyél ki szabadságot, mert így semmi értelme dolgozni menned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma egész morcos és kedvetlen lehetsz. Ha teheted, olyan elfoglaltságot válassz mára, ami jókedvre derít. A legjobb persze az lenne, ha a munkádból merítenél erőt. Nem maradhatsz le, mert holnap nem lesz időd bepótolni mindent.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha megteheted, vegyél ki szabadságot és utazgass. Már ma közöld igényeidet főnököddel, hogy minél előbb szabadságra mehess. Azonban, ha nem teheted ezt meg, akkor menj kirándulni, sétálni vagy moziba, a lényeg, hogy kikapcsolj egy kicsit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egy kicsit lehangolt lehetsz, nem találod a helyed és úgy érzed, a dolgaid nem a megfelelő módon és ütemben haladnak. Légy egy kis türelemmel, hamarosan pozitív irányba fordul minden és egy kis plusz pénz is ütheti a markod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma mondd el a párodnak, hogy mire vágysz valójában. Ne titkolj el semmit, partnered meg fog érteni. A kimondott szónak azonban ereje van, úgyhogy nagyon figyelj oda, mit és hogyan mondasz. A megfelelő hangnem és szavak nyitott fülekre találnak majd.

Ezek is érdekelhetnek