2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 16. - 2020.01.16. - Érdekes csütörtök

Napi horoszkóp 2020. január 16. – 2020.01.16. – Érdekes csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Derűs és pozitív ma a hangulatod. Mindenkivel megtalálod a közös hangot és kiváló tempóval haladsz a munkáddal. Ma még azokhoz a feladatokhoz is kellő türelmed van, amiket máskor inkább átpasszolnál másnak. Használd ki a remek lehetőséget!

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap nagyszerű és örömteli lesz számodra. Kivételesen örömödet leled a munkádban is. Kreatívnak és magabiztosnak érzed magad. Rendkívüli kisugárzásod pedig könnyen szemet szúrhat valakinek, így azon sem kell meglepődnöd, ha valaki ismerkedni akar veled. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy fogadod az illető közeledését.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma hajlamos lehetsz elúszni az idővel, pedig különösen fontos lenne, hogy a feladataidra koncentrálj. Ne engedd, hogy bármi vagy bárki elvonja a figyelmed. Napközben feledkezz meg az e-mailjeidről és kapcsold a telefonod is. Este már nyugodtan foglalkozz velük, de most a munka a legfontosabb.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma könnyen előfordulhat, hogy kioktat valaki a környezetedben. Ne vedd a szívedre, bármit is mond neked, inkább csak engedd el a füled mellett. Holnaptól nagyot változik a környezeted, így te is megnyugodhatsz végre. A mai napot meg valahogy ki kell bírni, néha bizony van ilyen.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma a pénz központi szerepet kap nálad. Két lehetőség van: vagy az a probléma, hogy kevés van belőle vagy az, hogy nem tudod, mit kezdj vele. Adj magadnak elég időt, akkor biztosan jól fogsz dönteni. Minden lehetőséget figyelembe kell venned, úgy nem érhet veszteség. Ma egy okos tanácsot is kaphatsz valakitől.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napod tervezhető és könnyen kiszámítható lesz. Te csak tedd a dolgodat a magad ritmusában, ne törődj mással, csak, hogy elvégezd mindazt, amit mára kitűztél magad elé. Este elégedetten dőlhetsz hátra, még egy pohár bort vagy egy kisebb ajándékot is megérdemelsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy kicsit feszültnek érezheted magad. Nem igazán találod a közös hangot sem a családoddal, sem pedig a kollégáiddal. Ha semmi életbe vágó mondanivalód nincs, akkor inkább kerüld a beszélgetéseket. Tedd át őket holnapra vagy hívd vissza őket később. Holnap már minden könnyebben fog menni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha teheted töltsd a mai napot vagy legalább a délutánt a gyerekeiddel. Ha még nincs sajátod, érdemes valamelyik közeli hozzátartozó vagy barát gyermekével játszanod. A gyerekek most jó hatással lehetnek rád, illetve fel is ébresztik a benned szunnyadó gyermeket. Ma nagyon sokat tanulhatsz tőlük.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma lassúnak és nehézkesnek érzed magad. Talán nem is baj, hogy nem vagy felpörögve. A csütörtök tökéletes arra, hogy megvizsgáld anyagi helyzeted. Lehet, hogy most még nem is látod igazán pozitívnak, hidd el, ez csak egy átmeneti állapot. Hamarosan rendkívüli lehetőségeid adódnak.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nyugodt napnak indul a mai. Úgy érzed, minden rendben van, elégedett vagy mindennel. Lehetsz egy kicsit engedékeny magaddal, dicsérd meg magad egy sütivel, egy pohár borral vagy akár egy új ruhával. Vacsorát is inkább csak rendelj, nem érdemes a konyhában robotolnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön rendkívül fontos, hogy odafigyelj másokra, meghallgasd a többieket anélkül, hogy közbeszólnál. Empatikusnak kell lenned mindenkivel, sőt, tanácsot is adhatsz, ha úgy ítéled meg. A lényeg, hogy csak óvatosan, felforgatnod semmiképp sem szabad mások életét.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nincs kedved dolgozni, egész nap a párodon jár az eszed. Tervezz egy közös programot estére, de aztán koncentrálj a munkádra. Ez nem az a nap, amikor hibázhatsz. Pozitív kisugárzásod mindenkinek feltűnik majd, de a főnököd nem veheti észre, hogy gondolatban teljesen máshol jársz.

Ezek is érdekelhetnek