2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 17. - 2020.01.17. - Ma tedd, ami jól...

Napi horoszkóp 2020. január 17. – 2020.01.17. – Ma tedd, ami jól esik

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma ráébredsz, hogy milyen jó ötleted támadt karácsonykor, amit akkor nem tudtál megvalósítani. Most újra előveheted ezt, a megvalósítás is sokkal könnyebben fog menni. Egy kis idő és kitartás szükséges csupán.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egyszerűen és érthetően kell fogalmaznod, hogy mindenki megértsen téged. Az egyértelmű beszéd sok támogatót jelenthet számodra. Lekezelő azért semmiképp ne légy, a megfelelő hangnem is rendkívül fontos, ezt ne feledd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nem muszáj és nem is kell mindent kimondanod. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb, ha magadban tartasz, hogy a megfelelő időben tudd felszínre hozni őket. Bizonyos gondolataidnak pedig érlelődésre van szüksége.

Rák (06.22. – 07.22.)

Megfeledkeztél egy ígéretről, amit erre a hétre tettél valakinek. Ma viszont eszedbe jut, hogy kinek és mit ígértél. Nyugodtan hívd fel az illetőt és mond el neki, hogy megfeledkeztél róla. Mivel nincs még vége a hétnek, akár be is pótolhatod az elmaradást.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Korántsem biztos, hogy ma mindenki egyetért veled. De talán nem is kell így lennie. Sok esetben a véleménykülönbségek, a viták segíthetnek megtalálni számotokra a legjobb megoldást. Az őszinte szavak mindig hasznosnak bizonyulnak.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A lehetetlent csak az tudja végrehajtani, aki nem ismeri a lehetetlen szót. Számodra nincs lehetetlen, különösen ma. A kérdés csupán annyi, hogy meg akarod-e csinálni azt a bizonyos dolgot vagy sem. Az előrelépés csak rajtad múlik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Valamit keresel, amit eddig még nem sikerült megtalálnod. Talán mindez azért van, mert rossz helyen keresgéltél. Itt az ideje, hogy irányba tereld a figyelmed. Ha máshol keresed, akkor meg fogod találni, ami hiányzik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem feltétlenül örülsz a változásoknak. Keress ma magadnak egy állandó helyet, ahova bekuckózhatsz és átgondolhatsz mindent. A változás elkerülhetetlen ugyan, de egy kis időre kikapcsolhatod. Miért ne lehetne ez ma?

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap nem feltétlenül alakulnak úgy az események, ahogy azt te szeretnéd. Érdemes egy kicsit rugalmasnak lenned, és munka után olyan családi programot szervezned, amely lehetőséget ad a békülésre vagy csak egy kis kikapcsolódásra. Ha valakivel összevesztél, ma elsimíthatod az ellentéteket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem indul könnyen a nap, de szerencsére ez hamar megváltozik. Kollégáid a segítségedre lesznek, így egyetlen feladat sem marad el. Hálás lehetsz nekik érte, péntek lévén pedig meghívhatod őket vacsorázni vagy egy italra. A mai nap után megérdemlitek a kényeztetést.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Valaki nagyon fontos neked, egész rajta jár az eszed. Ne halogasd a dolgot, hívd fel és találkozzatok. Jól is alakulhat az este, ha végre kiszabadulsz a saját börtönödből. Szedd össze minden bátorságod, meglátod, viszonzásra találsz még ma.

Halak (02.20. – 03.20.)

Péntek van, ez pedig hatalmas örömmel tölt el. A munka is egész jól halad, így teljesen szabad lesz a estéd. Összefuthatsz a barátaiddal vagy elviheted valahova a párod, a lényeg, hogy mozdulj ki egy kicsit. Ma úgysem kell haza sietned, holnap addig alhatsz, ameddig csak akarsz.

Ezek is érdekelhetnek