2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 19. - 2020.01.19. - A vitának helye nincs

Napi horoszkóp 2020. január 19. – 2020.01.19. – A vitának helye nincs

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Könnyen összeveszhetnél ma bárkivel, de hidd el ez nem az a nap, ami erre alkalmas. Inkább beszélgess szeretteiddel, menjetek el kirándulni vagy csak társasozzatok otthon. Jobb békében tölteni a vasárnapot, így jól indulhat a jövő hét is.

Bika (04.21. – 05.21)

Reggel kicsit összekaphatsz a pároddal, de gyorsan belátod, hogy ennek semmi értelme. Kérj bocsánatot minél előbb és próbáld meg kiengesztelni őt. Nem tehet róla, hogy bal lábbal keltél, ezt te is tudod. Csináljatok közösen valamit, így hamar megbocsájtásra találsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A vasárnap a szereteté és a családé. Élvezed is, hogy mindenki otthon van, így kihasználhatod az alkalmat arra, hogy tovább szövögessétek terveiteket vagy egy közös programon vegyetek részt. Egy kicsit ugyan hideg van, de ez ne tartson vissza titeket.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma végre a párod is otthon van, így alkalmatok nyílik beszélgetni vagy valamit közösen csinálni. Akár elkészíthetitek együtt az ebédet, a délután pedig már csak rajtatok múlik minden. Hideg ugyan az idő, de egy kis séta mondjuk a kutyával, jó hatással lehet rátok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A vasárnap nem indul számodra a legjobban, mert dolgozni kezdesz, de a párodnak ez egyáltalán nem tetszik. A vitát azonban jobb elkerülni, te is tudod, hogy abból semmi jó nem sülhet ki. A munka megvár, halaszd holnapra és töltsétek együtt a napot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A vasárnap idillikusan indul számodra. A folytatás már csak rajtad áll. Ma te légy az, aki enged és hagyd, hogy a családod döntse el, mit szeretne csinálni. Boldogok lesznek tőle, hogy ennyire engedékeny vagy, attól pedig végképp, hogy meg is valósítod terveiket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Fantasztikusan indul a nap. A párod ágyba hozza a reggelit, ennél jobban nem is kezdődhetne a vasárnap. Az egész napot eltervezte, ne okozz neki csalódást azzal, hogy bármire is nemet mondasz. Nagyon készült már a mai napra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Heves vita zajlik ma reggel a párod és közted. Be kell látnod, hogy ez koránt sincs így rendben. Főleg, hogy ez az egyetlen nap a héten, amikor együtt lehettek. Kérj tőle bocsánatot még akkor is, ha nem te kezdted a veszekedést. Jobban is eltölthetitek a napot, mint veszekedéssel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha ma dolgoznod kell, akkor igyekezz a munkáddal, hogy még legyen időd a párodra is. Különben biztosan összeszólalkoztok majd, hisz ő tervezett valamit estére. Ne okozz neki csalódást, mert nagyon nehéz kiengesztelned.

Bak (12.22. – 01.20.)

Jól indul a nap, ne hagyd, hogy bármi is elrontsa ezt. Békében vagytok a pároddal és a családoddal. Hívj meg mindenkit ebédre, egy közös családi étkezés újra közelebb hozhat titeket egymáshoz. A kényes témákat azonban igyekezz elkerülni, mert könnyen vitás alakulhatnak ki.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Meghívtad a családot egy közös ebédre, így pároddal együtt a konyhában sürgölődtök délelőtt. Délután viszont szervezhettek egy közös, romantikus programot, amikor csakis egymásra koncentráltok. Ha vannak gyerekeitek, kérjétek meg a nagyszülőket, hogy pár órát vigyázzanak rájuk, ugyanis szükségetek van egy kis nyugalomra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Tökéletesen indul számodra a vasárnap. Ma csak ketten vagytok otthon a pároddal, itt az ideje, hogy ezt ki is használjátok. Lustálkodjatok ameddig csak lehet, menjetek el egy étterembe vagy kirándulni. A hideg ne tartson vissza semmitől. Este még egy mozi is beleférhet, így jó kedvűen kezdhetitek meg a jövő hetet.

Ezek is érdekelhetnek