2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 2. - 2020.01.02. - Munka vagy pihenés?

Napi horoszkóp 2020. január 2. – 2020.01.02. – Munka vagy pihenés?

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerencsés vagy, ha ma még nem kell dolgoznod. Ha mégis, akkor kitartást, ha viszont otthon vagy, akkor szedd össze barátaidat vagy a családod és mozduljatok ki. Nem érdemes otthon töltened a napot, hisz annyi minden van, amit még látnod kell. Kezd aktívan az újévet, így mindenben sikeres lehetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy alhass. Senki nem fogja zokon venni, ha így teszel, de azért ne ess túlzásba. Szeretteid legalább délután értékelnék jelenléted, akár csak egy filmnézés erejéig. Ne utasítsd vissza kérésüket!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma lehetséges, hogy már dolgoznod kell, de nem fűlik hozzá a fogad. Kollégáiddal azonban gyorsan elrepül az idő, hamar haza is érkezhetsz. Párod finom vacsorával fog várni. Nézzetek meg együtt egy filmet, romantikus estét tölthettek együtt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az ünnepek alatt is képes lettél volna dolgozni, ma megteheted. Túlzásba azonban véletlenül se ess, az újév második napja nem alkalmas arra, hogy a beledet is kidolgozd. A családod otthon vár rád, az estét még együtt tölthetitek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Zsúfolt nap elé nézel. Nem feltétlenül a munkahelyeden, hanem otthon is rengeteg feladat vár rád. Ha van lehetőséged, akkor oszd el, ki mit csináljon, így még egymásra is maradhat időtök, ha ügyesek vagytok. A főzésbe ne fogj bele, inkább rendelj valamit, kár kupit csinálnod a konyhában.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nem érzed magad valami konyhatündérnek, úgyhogy inkább rendelj valamit, jobban jársz. Családod vagy a párod is örülne egy pizzának az ünnepi ételek után. Egy közös séta vagy mozi tökéletes befejezése lehet a napnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma még nem feltétlenül szükséges dolgozni menned, ez csak a te döntésed. Ha családod tagjai még otthon vannak, érdemes megfontolnod, hogy mit tegyél. A munka megvár, a családod viszont boldog, ha velük vagy.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma még kapcsolódj ki, messziről kerüld el a munkahelyed, persze csak, ha megteheted. Ha nem, akkor kitartást a mai naphoz, ha viszont azt csinálsz, amit csak akarsz, akkor vágj bele. Kirándulj, menj el moziba, látogasd meg a barátaidat, ma nem lőhetsz mellé, bármit is választasz jól fogod érezni magad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha a héten még nem kell dolgozni menned, akkor kapcsolódj ki, talán még egy rövid utazás is belefér. Menj a családoddal vagy a barátaiddal, mindenképpen jól fog sikerülni. Nem kell messze mennetek, a közelben is van még jó néhány hely, amit nem láttál.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap számodra a pihenésé. Jól sikerült a tegnap este, így van mit kipihenned. Aludj, ameddig csak akarsz, rendelj valamit, nézz tévét. Nem kell kimozdulnod, úgyis hideg van odakint, az otthon melege mindennél többet ér.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hosszúra nyúlhatott a tegnap este, mert nagyon fáradtnak érzed magad. Nem is kell kikelned az ágyból, miért is tennéd? Semmi dolgod, aludj, tévézz, csak lazíts. Ez a nap erről szól. Holnap újult erővel kezdheted meg az újévet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma aztán végképp ne kezdj bele semmibe, mert úgysem sikerülne. Túl fáradt vagy ahhoz is, hogy megmozdulj. A konyhát messziről kerüld el, nehogy valami baj érjen. Rendelj magadnak valahonnan ebédet és csak pihenj. Holnap ugyanis szükséged lesz minden erődre.

Ezek is érdekelhetnek