2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 22. - 2020.01.22. - Izgalmas nap a mai

Napi horoszkóp 2020. január 22. – 2020.01.22. – Izgalmas nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma egy váratlan találkozásban lehet részed. Elsőre nem biztos, hogy örülni fogsz az illetőnek, de mindenképpen maradj nyugodt, nyitott és kedves. Ami most még egyáltalán nem tűnik kecsegetetőnek a számodra, az a jövőben könnyedén azzá válhat, méghozzá a te javadra.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma csakis akkor találod meg a közös hangot a többiekkel, ha mindenhez és mindenkihez rugalmasan állsz hozzá. Bizonyos dolgokról másképp gondolkozol, ez teljesen természetes dolog. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked van igazad.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon jól érzed ma magad. Rengeteg új ötleted támad és másként is fogalmazol, mint eddig. Az újdonság ereje jó hatással van rád, emellett pedig a többiek is a szokottnál jobban figyelnek rád. Az ösztönző kommunikációval mindent elérhetsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma ideje végre elengedned a téveszméket, amelyeken már hosszú ideje rágódsz. Ez az időszak a felfrissülés és újítás időszaka, el kell engedned a régi dolgokat. Ha megteszed, akkor bámulatos megkönnyebbülést érezhetsz. Ma töröld ki magadból a negatív gondolatokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma valaki a segítségedet szeretné kérni, azt azonban nem igazán tudja, hogyan forduljon hozzád. Mindenképpen légy empatikus és megértő az illetővel, támogasd és segítesd őt a nehéz helyzetben. A problémát azonban nem neked kell megoldani, hanem neki, ez csakis az ő feladata.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem igazán vagy oda a változásokért, ma mégis szembe kell nézned vele. A munkahelyeden szerdán nagy a jövés-menés. Előfordulhat, hogy valaki, akinek a munkáját hasznosnak érezted, távozik, de egy új munkaerő is felkavarhatja az állóvizet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán szellemileg rendkívül aktívnak érzed magad. Kreativitásod újra a régi, ötletekben pedig csak úgy sziporkázol. A korábban nehéznek és fárasztónak talált munka sem unalmas számodra. Ez egy fantasztikus nap. Csak így tovább!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Meglepő változást tartogat számodra a mai nap, ráadásul a magánéletedben. Ez azonban nem valószínű, hogy ez a változás pozitívan érint téged. Bármi is történik veled, az a fejlődésed érdekében történik. Szívós vagy és hihetetlen a teherbírásod. A sortól mindig csak annyit kapsz, amivel meg is tudsz birkózni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán kifejezetten bosszanthatnak azok az emberek, akik nem mondják ki egyenesen a véleményüket. Ma egyáltalán nincs türelmed végighallgatni őket, igyekezz arra kérni a másik felet, hogy a lényegre törekedjen. Így te is hamarabb túllehetsz ezeken a kellemetlen beszélgetéseken.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap egy kicsit könnyebbnek ígérkezik, viszont a rugalmasságodra hatalmas szükséged lesz ma. Egyáltalán nem vagy oda azért, ha valaki felborítja a napirendet. Szerdán viszont csakis erre számíthatsz, mindenre készen kell állnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Már szeretnél tisztán látni a karrieredet illetően. Választ azonban egyelőre még ne várj, mert ne fogsz kapni. Válaszok azonban már vannak, csak éppen kiforratlanok. Légy türelmes, ugyanis hamar megvilágosodik majd előtted minden.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma úgy érezheted, hogy az egész világ ellened van, ezért hajlamos lehetsz támadólag fellépni, de vigyázz, nehogy a végén téged érjen sérelem. Igyekezz visszafogni magad, figyelj a megérzéseidre és tarts távolságot az emberektől. Korántsem mindenki az ellenfeled, sőt.

Ezek is érdekelhetnek