2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 23. - 2020.01.23. - Stresszes csütörtök

Napi horoszkóp 2020. január 23. – 2020.01.23. – Stresszes csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön egy kiegyensúlyozott és produktív nap vár rád, de csak abban az esetben, ha nem hagyod, hogy elsodorjanak a körülötted zajló események és a viták. Ne hagyd, hogy belevonjanak ezekbe, hisz szerencsére semmi közöd hozzá. Minden vitával töltött perc felesleges lenne.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma remek ötleteid és megérzéseid támadnak, így nem kell hallgatnod senki véleményére, nyugodtan tedd meg, amit helyesnek tartasz. Igyekezz kihozni a mai napból a legtöbbet és ne törődjél senkivel. Magabiztos vagy, ez pedig sikerre vezet majd.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyrészt mások akarják megmondani mit és hogyan tegyél, de neked nem kell hallgatnod rájuk. Néhány dolgot persze elvégezhetsz, hogy meglegyen a kötelező vállalás, de azon túl már úgy cselekedj, ahogy érdekedben áll vagy a kedved tartja.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma rendkívül szorít a határidő, ami feszültséget hoz, valamint azt is megfogadod, hogy legközelebb nem hagysz mindent az utolsó pillanatokra. Szép terv, de te is pontosan tudod, hogy nem így lesz. El kell engedned a felesleges stresszt az életedből. Fogadd el, hogy ez a dolgok menete és légy profi.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mára egy fontos és régen várt időpont közeleg az életedben, amely egyre izgatottabbá tesz téged. Addig azonban még egy sor feladatot megoldanod, amelyeket sokkal könnyebb úgy megtenni, hogy látod előtted a célt. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy csak akkor fogod élvezni a munkád gyümölcsét, ha nem maradnak elvarratlan szálak előtted.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma valaki feljogosítva érzi magát arra, hogy kéretlen tanácsokkal lásson el a magánéleteddel kapcsolatban és megmondja, mit hogyan tegyél. Tisztáznod kell a helyzetet, ráadásul minél előbb, mert az illetőnek tudnia kell, hogy mihez van köze és mihez nincs. Vannak határok, amelyeket senki nem léphet át.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma nagyon elfoglalt vagy, egész nap időzavarral küzdesz és a nap végére azt sem tudod megmondani, mivel töltötted a napot. Rengeteg részfeladatot végzel el, amelyeknek az eredménye a jövő távoli ködébe vész. Nem kell meglepődnöd azon sem, ha estére fáradtan és szinte megsemmisülve dőlsz bele az ágyba. 

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma alaposan fel kell kötnöd a nadrágodat, ha szeretnél mindent rendben tudni. Rengeteg feladatod lesz, amelyek talán még kapcsolatban sincsenek egymással, így nagyon erősen kell koncentrálnod. Mivel kevés ennél fárasztóbb dolog van, gondoskodnod kell arról, hogy legyen alkalmad közben egy kicsit kikapcsolódni is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai napodat leginkább a káosz szóval lehetne a legjobban jellemezni, ez pedig valószínűleg egyáltalán nem túlzás, látva, hogy mennyi feladattal kell megküzdened. Persze egy kis segítséggel és jó szervezéssel hamar egyenesbe kerülhetsz és rendet tehetsz, de arra semmiképpen ne számíts, hogy ma egy perced is lesz magánéletre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Amennyiben van benned szorongás vagy stressz egy eljövendő időpont miatt, felesleges hagynod, hogy ez elrontsa a napodat.Menj el mozogni vagy ülj be valahova egy régi baráttal. Egyetlen egy dolgot biztosan ne tegyél: ne ülj egy helyben és ne várj. Itt a cselekvés ideje.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma vedd a jeleket és állj le egy kis időre! Túl sok energiát fektettél mindenbe mostanában, ideje pihenned. Foglalkozz egy kicsit valami egészen mással, menj el kocogni/sétálni vagy feküdj be egy masszázsra vagy csal aludni. Ezt követően máshogy látod majd a problémákat, így pedig sokkal könnyebb lesz megoldanod mindent.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vannak dolgok, amelyek bizony halálosan unalmasak tudnak lenni, sajnos mégis kénytelenek vagyunk foglalkozni velük. Nem lehet mindent megúszni, a számlákat be kell fizetni és a hivatalos ügyeidet sem intézi el helyetted senki. Ma egy barát azonban a segítségedre lehet, így használd ki a lehetőséget, amely akár vidámabbá is teheti a napodat.

Ezek is érdekelhetnek