2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 25. - 2020.01.25. - Engedd ki a gőzt!

Napi horoszkóp 2020. január 25. – 2020.01.25. – Engedd ki a gőzt!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma egy koncertre vagy buliba vagy hivatalos. Régóta szerettél volna már eljutni szórakozni egy kicsit, ezért nem sokat tétovázol azon, hogy elfogadd-e barátaid meghívását. Az este nagyon kellemesen telik majd, annak ellenére, hogy párod többet szeretne kettőtök kapcsolatától, mint amennyi számodra most elfogadható lenne. Nagyon valószínű, hogy megbántódik válaszodtól, de sajnos most még nem teheted és nem is mondhatod azt, amit ő elvárna tőled.

Bika (04.21. – 05.21)

Mostanra nemcsak a magánéleted, hanem anyagi ügyeid is rendeződni látszanak. Ha vizsgára készülsz a közeljövőben, minden pillanatot ragadj meg a tanulásra. Észre fogod venni, hogy az előtted álló megpróbáltatások nem is annyira nyomasztóak, mint ahogy azt gondoltad. Komolyan kell venned a felkészülést, mert így komoly sikereket is elkönyvelhetsz majd. Mindez igaz minden bika jegyben szülöttre, hisz a munkában is előrelépés várható.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma eljött az ünneplés ideje. Keményen dolgoztál, ezért megérdemled, hogy jól érezd magad és koccints a sikereidre. Nyugodtan kimondhatod, hogy mennyire sikeres vagy, nem fogsz nagyképűnek tűnni, ugyanis mindenki tudja, mennyi munkát fektettél bele. Arra azonban vigyáznod kell, hogy jó kedved ne mérgezzék meg az esetleges félreértések.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma úgy érzed magad, mintha egy hatalmas viharba keveredtél volna. Nem látod a partot és azt sem, hogy valaki bedobná neked azt a bizonyos mentőövet. Egész nap csakis a negatív gondolatok járnak az agyadban, ezért észre sem veszed, hogy a segítség nincs messze. Egy barátod látogatása sokat jelent számodra és megmenti a helyzetet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon későn ébredsz fel, ez pedig hatalmas kapkodást eredményez. Van egy megbeszélt időpontod, amire oda kellene érned, de nagyon valószínűtlen, hogy így lesz. Szerencsédre a többiek is késni fognak, így nem maradsz le semmiről. Lehet, hogy otthon felejtettél néhány dolgot, de ez nem akadályoz abban, hogy nagyszerűen érezd magad.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerelmed örül az elért sikereidnek, de ennek ellenére nehezen tudja palástolni rossz kedvét. Csak későn tűnik fel neked, hogy mennyire ereje végéhez ért, de ne aggódj, nincs minden veszve. Közelebb kerülhetsz hozzá, ha olyan programot tervezel, ahol csak ti ketten lesztek jelen.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Bármi legyen is a hobbid, ma hódolhatsz szenvedélyednek. Egy barátod elhív valahová, amire már nagyon régen vágytál. Ott azonban összefutsz egy régi ismerősöddel, aki bizony nem tudott elfelejteni téged. Az azonban igaz, hogy ő most egy új partnerrel jelent meg, de neked ez éppen elég ahhoz, hogy te elveszítsd a koncentrációs képességed.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nagy választás előtt állsz, de nehezen tudsz döntést hozni. Partnered igyekszik segíteni neked, de mivel pontosan nem ismeri a helyzetet, nem sokat tehet az érdekedben. Egy családi ebéden hallottak azonban felkelthetik az érdeklődésed, így egy kicsit kizökkenhetsz a magad problémáiból. Lassan ráeszmélsz, hogyha találkoznál a most említett és rég nem látott rokonnal, ő nagy segítségedre lehetne a döntés meghozatalában.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma este mindenképpen menj el szórakozni. Nagy szükséged van arra, hogy kiengedd a fáradt gőzt és megszabadulj felesleges energiáidtól. Ne bosszankodj azon, hogy otthon nem jutottál semmire, ugyanis a mosás, főzés, takarítás meg fog várni. Most mindennél fontosabb, hogy te jól érezd magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szüleid mostanában hatalmas terhet raknak a válladra, ezt pedig már te sem bírod elviselni. A tudomásukra kell hoznod, hogy nem akarsz mindenről tudni. Beszélj nekik az érzéseidről, így megértésre találhatsz és még bocsánatot is kérnek tőled viselkedésükért. Este pedig nyugodtan lazíthatsz, mozdulj ki otthonról és ereszd ki a fáradt gőzt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A családi béke kezd visszatérni az életedbe, köszönhetően egy jó barátod tanácsának. Ma nyoma sem lesz a kiabálásnak vagy hangos szóváltásoknak. Igyekezz rendet rakni környezetedben, ki kell használnod ezt a nyugalmi állapotot. Most már szükség lehet egy alapos takarításra is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Minden vágyad, hogy elutazhass valahova, de azt még nem látod, hogy mikor lesz erre lehetőséged. Vedd kezedbe a dolgokat, tervezz el mindent, keresd meg az útleveled, hogy mindenre készen állj és ne érhessen meglepetés. Kedvesed is szeretne veled utazni, de te még nem tudod, hogy ez jó ötlet-e, ugyanis szükséged lehet egy kis egyedüllétre.

Ezek is érdekelhetnek