2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 29. - 2020.01.29. - Érzelmes szerda

Napi horoszkóp 2020. január 29. – 2020.01.29. – Érzelmes szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Könnyen előfordulhat, hogy nehezen ébredsz szerda reggel. Azon sem kell meglepődnöd, ha egész nap szinte csak vonszolod magad. Ha álmodtál valamit az éjjel, akkor emlékezz vissza rá és jegyezd le, mert fontos lehet. Ha most még nem is érted a jelentését, hamarosan ki fog tisztulni előtted a kép.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán valaki nagy hatással lehet rád. Ebből a találkozásból azonban nem feltétlenül születik szerelem, de azért ez is benne van a pakliban. Ha párkapcsolatban élsz, bármennyire is inspirál téged az illető, tarts távolságot. Viszont, ha független vagy, az teljesen más kérdés.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon izgalmas munkát kaphatsz. Lehet, ez egy új feladat, mint amivel eddig foglalkoztál, de akár új munkakörről is lehet szó. Bármilyen lehetőséget is csillant fel előtted az élet, érdemes átgondolni a döntésedet. Ne felejt el kérdezni, mert elsőre nem biztos, hogy mindenről pontos információ van a birtokodban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma jósló álmaid lehetnek. Ha bármire is emlékszel az ébredést követően, igyekezz lejegyezni azokat. Ezek az álmok ugyanis fontos üzenetek, még akkor is, ha most minden teljesen zavarosnak és érthetetlennek tűnik számodra. Néhány nap múlva azonban érthetőbb és átláthatóbb lesz majd minden.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nem kell meglepődnöd azon, ha fáradtabban ébredsz a szokásosnál. Lehet, hogy egész éjjel csak forgolódtál és nem aludtál túl jól. Igyál egy jó nagy bögre kávét, bár lehet, hogy ma ez sem lesz elegendő. Igyekezz valahogy túlélni ezt a napot. Ha megteheted, akkor inkább jelents beteget vagy kérj szabadságot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Könnyen lehet, hogy ma a párodat éri valamilyen támadás vagy kritika, ami bizonyos szinten téged is érint. Ha nagyon kiborulna, akkor igyekezz megvigasztalni, megnyugtatni és támogatni őt. Azonban, az is előfordulhat, hogy most nem a te segítségedre van szüksége. Ezt pedig fogadd el és ne veszekedj vele emiatt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kifejezetten oda kell figyelned a tested jelzéseire. Lehet, hogy lappang benned valamilyen betegség. Az első jeleket se hagyd figyelmen kívül, inkább fordulj orvoshoz. Fogadd meg a doki tanácsát, hogy minél előbb újra egészséges lehess.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Amit az éjszaka álmodtál, erős és mély nyomokat hagy benned. Minden pillanatára emlékszel és egész nap a szimbólumokat igyekszel megfejteni. Ha görcsösen kutatod, biztosan nem fogsz rájönni a jelentésére. Hagyd, hogy a megérzéseiden keresztül bevillanjanak a válaszok, így mindenre előbb találhatod meg a megoldást.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma legyél éber, illetve lehetőség szerint türelmes, főleg családtagjaiddal. Fogadd el, hogy egy kicsit le vannak lassulva és idegesítően körülményesek. Ne sürgesd őket és ami a legfontosabb, ne veszekedj velük. Komoly kihívást jelent számodra lelassítani egy kicsit, de ez szerdán elkerülhetetlen számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma türelmesen hallgass végig mindenkit. Még megszólalnod sem kell, hisz beszélgetőpartnerednek már az is elég, ha elmondhatja valakinek a gondjait. A végén még te is elégedett leszel azzal, hogy milyen jót dumáltatok. Néha a hallgatás is bőven elég, amúgy meg, azt gondolsz, amit akarsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Fura megérzéseid lehetnek szerdán. Bármire is gondolsz, rendkívül szokatlan érzés kerít hatalmába. Lassíts le egy kicsit, szedd rendbe a gondolataidat, hogy mi mire utal és mit jelent az életedben. Nem feltétlenül találod meg elsőre a válaszokat, ezen nem is kell aggódnod. Minden a maga idejében történik.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szerda a hét talán legcsodásabb napja számodra. Vagyis az lenne, ha valaki nem piszkálódna egész nap. Ne reagálj ezekre a megjegyzésekre, hisz a környezeted megteszi ezt helyetted. Történjen ma bármi, te csak élvezd a napot.

Ezek is érdekelhetnek