2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 3. - 2020.01.03. - Egy nehéz nap

Napi horoszkóp 2020. január 3. – 2020.01.03. – Egy nehéz nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap még telhet lazítással, persze csak, ha nem kötelező bemenned a munkahelyedre. Azonban, ha mégis úgy alakul, hogy dolgoznod kell, akkor igyál meg egy jó nagy bögre kávét, mert kissé elszoktál a munkától, nehezen indul a nap. Kollégáid jó kedve azonban átragadhat rád, így gyorsabban eltelik ez a nap is.

Bika (04.21. – 05.21)

Nehezen indul a reggel, főleg, ha dolgoznod kell. Ha nem akkor szervezz egy családi vagy egy baráti programot, a hideg ellenére jól eshet a friss levegő. A munkahelyeden pedig nyugalom és kitartás, ez a nap is véget ér egyszer.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma már a munka vár rád. Ha nem is a munkahelyeden, akkor otthon biztosan. Takarítás, főzés, mosás. Állíts fel egy fontossági sorrendet, nem muszáj mindent ma befejezned. Előtted áll a hétvége, amikor még segítséged is lehet mindenben.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mindig csak a munka. Nem tudsz megállni egy pillanatra sem, vagy azért, mert nem hagynak vagy mert te sem akarod. Talán te sem tudod. Ma azonban fejezd be időben, mert jobban tennéd, ha a pároddal töltenéd az estét. Romantikus éjszaka elé nézhetsz, ha ne a munkát helyezed előtérbe.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma légy egy kicsit kedvesebb kollégáidhoz, ők ugyanis nem tehetnek róla, hogy ne vagy jó passzban. Igyál kávét, sétálj egyet, jobban megy majd a munka. Túlórázni viszont eszedbe se jusson, vár a hétvége és a barátok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha ma dolgoznod kell, nem lesz megterhelő számodra, sőt, egy kicsit még jól esik a sok pihenés után. Túlzásba azonban ne ess, ráérsz jövő héttől ezer százalékon pörögni. Ez a hét egy kicsit még lazább lehet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma semmiképp ne menj dolgozni, ha kell jelents beteget, mert ez a nap nem a tiéd. Otthon se fogj bele semmibe, mert nem jársz sikerrel. Pihenj, lazíts, ma semmi más dolgod nem lesz. A hétvégére azonban már szervezhetsz valamit a barátokkal vagy a családtagjaiddal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap a munkáé, sajnos. Főnököd annak ellenére, hogy szabadságon vagy, behív dolgozni. Nem kell aggódnod, nem tart sokáig, korán hazamehetsz. Párod is haza érkezik mire te, a nap hátralévő részében azt csinálhattok, amihez csak kedvetek van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Töltsd nyugodtan a mai napot, ha dolgozol, ha nem. Ne hagyd, hogy bárki felbosszantson, nem ér annyit az egész. Gondolj arra, hogy ez a nap sem tart sokáig, a hétvége pedig már a tiéd és a családé.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai munkanap nehezen kezdődik számodra. Fáradtnak és álmosnak érzed magad, de a kollégák jó hangulata és egy bögre kávé segíthet rajtad. Végül is jól alakul a mai nap, munka után még meg is ihattok együtt valamit, úgyis rád fér egy kis beszélgetés.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma új barátságot hozhat az újév. Munkahelyedre betoppanhat valaki, aki azonnal felkelti az érdeklődésed. Óvatos lépésekkel közeledj felé, mégis csak ez az első napja. Várj a visszaigazolásra, ne támadd le azonnal. Még bármi lehet belőle.

Halak (02.20. – 03.20.)

Új nap, új lehetőségek. Munkahelyeden ma bizonyíthatsz főnöködnek, megmutathatod mennyire rátermett vagy. Semmi kétség, még előléptetés is lehet a vége. Lendületesen kezded az újévet, csak így tovább, inden terved megvalósulhat.

Ezek is érdekelhetnek