2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 30. - 2020.01.30. - Változatos csütörtök

Napi horoszkóp 2020. január 30. – 2020.01.30. – Változatos csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma aztán tényleg semmi kedved a munkához, de mégis muszáj rábírni magad valahogy. Ha megteheted, kérj szabadságot. Viszont, ha mindenképpen vár a munka vagy a tanulás, akkor össze kell szedned magad. Kávé, tea vagy finom péksütemény egy jó kezdet lehet.

Bika (04.21. – 05.21)

Vártad már a mai napot, mert fontos feladatok várnak rád. Munka közben azonban csak a párod jár az eszedben. Sajnálod, hogy ma nem vasárnap van. Azonban már csak két nap és bepótolhatod azt, ami múlt hétvégén elmaradt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmesebb hangulatba kerülsz, de épp ennek az érzékenységnek köszönhetően pontosan tudod és érzed, hogy kivel milyen stílusban beszélgethetsz, hogy azt érd el nála, amit valóban szeretnél. Empatikus és nagyon megértő vagy ma, igyekezz nem elfelejteni milyen is ez.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon is kedvedre való a csütörtök. Nem érted és nem is érdekel a többiek problémája. Szükségük lenne ma az érzelmi támogatásodra, amiben te nagyon is kiváló vagy. Szedd össze magad, ugyanis te lehetsz az, aki ma erőt és energiát ad a többieknek. Azon sem kell meglepődnöd, ha valaki a te válladon sírja ki magát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön egy kicsit érzelmes és álmos lehet a hangulat a munkahelyeden. Szeretnéd jól megrázni a többieket, hogy ébredjenek fel végre. Ennek ellenére inkább jobban teszed, ha kihasználod a nyugalmat és a csendet. Minden energiádat fektesd a munkádba, rengeteget haladhatsz előre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem biztos, hogy ma mindenkivel megtalálod a közös hangot. Leginkább azok bosszantanak, akik nyafognak, kifogásokat keresnek, illetve egyszerűen csak mindenen felhúzzák az orrukat. Fontos, hogy legyél elnéző és igyekezz minél kevesebbet kommunikálni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön egy kicsit elvarázsoltnak tűnhetsz. Egészen máshol jársz gondolatban. Ma többen is igyekeznek téged visszarángatni a valóságba, de nem igazán járnak sikerrel. Ne veszekedj velük, csak segíteni szeretnének neked. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy fogadod közeledésüket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma kifejezetten bosszanthatnak a hosszú körmondatokban beszélő emberekés kollégák. Nem sok türelmet érzel magadban arra, hogy végig hallgasd őket. Azon kaphatod magadat, hogy te is sokkal körülményesebb vagy, mint általában szoktál.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön a család okozhat némi zavart nálad. Fontos lenne, hogy bármit is kérnek tőled, ne kapd fel a vizet. Ugyan bosszantó lehet a viselkedésük, de próbálj a lehető leghiggadtabb maradni. Ha egész nap feszült és ideges vagy, a munkáddal sem fogsz haladni, sőt, hajlamos lehetsz nagy hibákat elkövetni.

Bak (12.22. – 01.20.)

A csütörtök igazán klassz lehet számodra. Nem is nagyon érted, hogy a többieknek mi a gondjuk a mai nappal. Ma te lehetsz az, aki lelket önt a többiekbe. Lassan már kezdesz hozzászokni ehhez a feladathoz is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön lehetnek olyan emberek, akikkel teljesen fölösleges vitatkoznod, ugyanis nem tudod meggyőzni őket az igazadról. Szóval, győzködés helyett inkább hagyd rájuk, gondoljanak, amit csak akarnak. Használd az okos enged, szamár szenved elvét, működni fog.

Halak (02.20. – 03.20.)

Számodra nem is indulhatna nagyszerűbben ez a nap. Szépnek, kreatívnak és rendkívül boldognak érzed magad, ami még a kisugárzásodon is meglátszik. Tele vagy új ötletekkel és tervekkel is. Mindenképpen jegyezd fel őket, mert, ha még most nem is, de később biztosan megvalósíthatod őket.

Ezek is érdekelhetnek