2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 5. - 2020.01.05. - Nyugodt vasárnap

Napi horoszkóp 2020. január 5. – 2020.01.05. – Nyugodt vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma még lehet egy nyugodt napod a hétfői munkanap előtt. Az, hogy mit kezdesz ma magaddal, csak a te döntésed. Barátaid vagy családod is csatlakozhatnak hozzád, jó kis vasárnap elé nézel.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnap kifejezetten nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Energikus vagy, ezért kár lenne otthon maradnod. Menj el kirándulni vagy moziba, esetleg ülj be valahova barátaiddal, a lényeg, hogy ne a négy fal között töltsd a napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai nap a családé, szervezettek egy közös programot. Legyen az bármi, biztosan jól fogtok szórakozni. Este pedig üljetek be egy étterembe, ma egy percet se tölts a konyhában, mert abból csakis katasztrófa lehet.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vasárnap általában nyugodtan zajlik nálad, de ma egy kis pörgésre vágysz. Hívd fel a barátaidat és menjetek el valahova, de ha mégis otthon maradnátok, akkor is rengeteg dolog van, amivel elfoglalhatjátok magatokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap van, úgyhogy ma ne kezdj bele semmibe. A konyhát jobb, ha elkerülöd, a főzés ma nem a te asztalod. Rendelj valamit vagy menj el a kedvenc éttermedbe, akár egy rég nem látott ismerőssel is összefuthatsz, amely teljesen ás irányba tereli majd a mai napot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma csak lustálkodj, ne csinálj semmit. Lélekben is fel kell készülnöd a holnapi munkanapra, úgyhogy jobb, ha rápihensz, ugyanis kemény nap elé nézel. Egy közös főzés vagy társasozás a családoddal elterelheti gondolataidat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mint minden vasárnapot, a mostanit is a pihenésnek szenteled. Nincs is ezzel semmi baj, de azért ne feküdj egész nap. Sétálj egyet a friss levegőn, elhívhatod magaddal legjobb barátodat is, aki amúgy is szívesen beszélgetne veled, méghozzá komoly dolgokról.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma csak a pároddal töltenéd a napot, nem is akadályoz ebben semmi. Reggelizzetek meg közösen és vegyétek nyakatokba a várost vagy akár a vidéket. Egy kis kikapcsolódás a holnapi munkanap előtt mindkettőtökre ráfér.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Holnap munka és te már most rosszul vagy ettől. Próbáld kikapcsolni gondolataidat, ehhez pedig nincs is szükséged másra, mint egy közös programra a családdal vagy éppen a barátokkal. Hideg van ugyan, de egy rövid kirándulás beleférhet a mai napba.

Bak (12.22. – 01.20.)

Fáradtnak érzed magad, nincs is kedved semmihez. Elszomorít a holnapi munkanap gondolata. Ma azonban verd ki a fejedből, hogy mi vár rád holnap. Aludj még egy kicsit, aztán menj el sétálni, kirándulni vagy moziba. Egy laza napot te is megérdemelsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nyugodt vagy és úgy érzed, ma senki és semmi nem bosszanthat fel. De miért tenne ilyet bárki? Ez a vasárnap a lazaságról szól, így megtehetsz bármit, amit csak szeretnél. Kipróbálhatsz új dolgokat, bármi is jut eszedbe, ne fogd vissza magad.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap, nyugalom, lazítás. Mi kell még? Nos, ezt e döntöd el. Bármi eszedbe jut, ne habozz megtenni, mert holnap már nem lesz rá lehetőséged. Igyál egy jó nagy bögre kávét, máris ötletek sokasága fog beugrani.

Ezek is érdekelhetnek