2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. január 6. - 2020.01.06. - Az idei első munkanap

Napi horoszkóp 2020. január 6. – 2020.01.06. – Az idei első munkanap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nehezen indul számodra a hétfő, főleg, ha az ünnepek között nem dolgoztál. A kollégák jókedve azonban jó hatással lehet rád. Ma még egyszerű feladatok várnak rád, de holnap már nem lesz ilyen könnyű dolgod. Készülj fel!

Bika (04.21. – 05.21)

Senkinek sem egyszerű a hétfő, főleg számodra nem az. Amúgy is utálod, de mivel ez az idei első munkanapod, teljesen kikészülsz tőle. Főnöködnek is szemet szúr nem akarásod, úgyhogy szedd össze magad. Nem kellene elveszítened a munkád már az év elején.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Idén először, mégis szinte boldogan indulsz munkába. Csak nehogy letörjék a szarvad. Várod már a kollégákkal való találkozást, munka után pedig akár együtt is köszönthetitek az újévet. Túlzásba azonban semmiképp se esettek, mert holnap megbánjátok majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap a szokásos módon indul, valami vagy valaki azonban elronthatja a kedved. A sarkadra kell állnod és helyére tenni az illetőt, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Nagyon jól haladsz a munkával, így időben haza is mehetsz, az esti program pedig csak rajtad múlik.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hosszú napnak ígérkezik a mai, ugyanis főnököd mindenféle feladatokat talál ki neked. Nem szabad felidegesítened magad ezen, inkább mutasd meg neki, hogy mire vagy képes. Számodra nincs lehetetlen, ezt vele is tudatnod kell.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma egy laza hétfő vár rád. Feladatok bőven lesznek ugyan, de kollégáiddal úgy osztozhattok, hogy mindenki jól járjon. Túlóra szóba se jöhet, munka után pedig koccinthattok az új esztendőre és a sikeres jövőre.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már alig várod, hogy mehess dolgozni, nos, eljött a pillanat. Eleged volt már a lustálkodásból, itt az ideje tenni valamit. Feldobódva érkezel a munkahelyedre, így hamar el is repül a nap. A párod vacsorával vár rád otthon, nem is zárulhatna jobban ez a hétfő.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Eljött a hétfő, neked pedig eszedbe sincs dolgozni menni. Sajnos azonban muszáj. Kollégáid meghozhatják munkakedved, együtt minden feladatot könnyedén meg tudtuk oldani. Munka után üljetek be valahova és igyatok egy pohár pezsgőt a boldog új évre.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A hétfő csak egy újabb munkanap. Gondolod te. A mai azonban különleges lehet, ugyanis egy új munkatárs csatlakozik ma a csapathoz. Bevezetheted a szokásokba, abba, hogy mit hogyan csináltok. A kellő távolságot azonban jobb, ha megtartod, hisz tudod, házinyúlra nem lövünk.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfő van mégis fantasztikus nap vár rád. A munka gördülékenyen halad, a kollégáid és te is kifejezetten jó passzban vagytok. A humor pedig könnyedén átlendíthet titeket a nehézségeken is. Munka után bontsatok egy üveg pezsgőt és köszöntsétek az újévet és az új lehetőségeket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hétfő nehezen indul ugyan, de kollégáid jókedve átragad rád, így nem esik nehezedre dolgozni sem. Összehangolt munkával mindennel időben elkészülhettek, így senkinek sem kell már az első napon túlóráznia. Csak így tovább.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hétfő mindig nehéz, de nem a mai. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, ami gördülékennyé teszi a munkát, így minden halad a maga útján. A kollégáid, akik a barátaid is, meghívnak egy közös vacsorára és újév köszöntésre, ne utasítsd vissza. Egy kis kaja és egy pohár pezsgő még senkinek sem ártott meg.

Ezek is érdekelhetnek