2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 11. - 2020.07.11. - Felkavaró szombati nap

Napi horoszkóp 2020. július 11. – 2020.07.11. – Felkavaró szombati nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerelmi életed újabb fordulatot vehet. Valaki belép az életedbe, aki felkavarhatja az állóvizet. Ha most éppen van párod, gondold át hova tart a kapcsolatotok, van-e értelme a folytatásnak. Addig semmiképp ne kezdj bele semmibe a titokzatos idegennel, amíg nem rendezted el magad körül a dolgokat vagy éppen nem zártad le azokat.

Bika (04.21. – 05.21)

Folyamatosan túlhajtod magad. Fejezd be a házi munkát és foglalkozz végre családoddal vagy pároddal, mert nagyon elhanyagoltad őket az utóbbi időben. Előbb-utóbb ők is belefáradnak ebbe, ne hagyd, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Mindent értük teszel, de ha közben te egyáltalán nem vagy jelen, akkor nem éri meg a fáradozást.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Saját bukásodért ismét másokat hibáztatsz. Pedig inkább magadba kellene nézned, mert ők nem tehetnek semmiről. Ma este ne menj sehova, ülj le és gondold át a dolgaidat. Ha mindez sikerült, az a minimum, hogy bocsánatot kérsz azoktól, akiket megsértettél. Gondold át, mit szeretnél kezdeni magaddal a jövőben és cselekedj!

Rák (06.22. – 07.22.)

Adódhatnak nehézségeid a mai napon, de nem kell, hogy magadra maradj problémáiddal. Van, aki támogasson, de nem feltétlenül van szükséged rá. Egyedül is képes vagy megoldani a kialakult helyzetet. Nem is kell, hogy így legyen, mert bár magányosnak érzed magad a harcban, mégsem adod fel soha. Ennek pedig hamar meglehet az eredménye.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma kiváló döntéseket hozol mindennel kapcsolatban. Legyen az munka vagy magánélet, végre nem habozol, pontosan tudod, hogy mit vársz az élettől. A mai napon elkezdheted megvalósítani legnagyobb álmodat, semmi sem állhat az utadba, hogy elérd régen kitűzött célodat.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedvesed ma kifejezetten jó hangulatában van. Megígéri neked, hogyha hazaérsz, akkor elvisz téged egy különleges estére, ahol mindketten kikapcsolódhattok. Rátok is fér, hiszen már rég nem voltatok együtt, mostanában pedig amúgy is feszült a helyzet köztetek. Ne is gondolj most másra, csak arra, hogy nemsokára szerelmeddel tölthetsz néhány órát.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A tegnapi nap fantasztikusan telt számodra, ma pedig mindezt folytathatod, hiszen párod meglepetéssel kedveskedik neked. Csak engedd el magad és élvezd az estét, mert sajnos nem mostanában lesz rá újra lehetőséged, hogy csakis a lazításra koncentrálj.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma bátorítanod kell kedvesedet, ugyanis nagyon maga alatt van. Nem akarja elmondani, mi bántja, de ha türelmes leszel és nem faggatod, biztosan megnyílik majd előtted. Mindenben számíthatott rád korábban is, ez most sincs máshogy, ezt ő is be fogja látni. Bármi is legyen a gond, túl lesztek rajta, ha összefogtok.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma felszínre tör elfojtott dühöd valaki iránt, aki nagyon közel áll hozzád. Annak ellenére, hogy nem akartad, elmondod neki, mit érzel. Ezek után te ugyan megkönnyebbülsz, de a másik fél nem tudja mit kezdjen a kialakult helyzettel. Hagyj neki egy kis gondolkodási időt, talán ő is belátja, hogy együtt meg tudjátok majd oldani a problémát.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma eleged van mindenből. Te halálra dolgozod magad egész héten, ennek tetejében pedig otthon sem hajlandó segíteni senki. Megelégeled a dolgot és úgy döntesz, feladod. Ha valakinek szüksége van valamire, akkor oldja meg maga. Neked is jár egy kis pihenés.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma otthon dolgozhatsz, mivel rengeteg dolgod van még a kertben, már ha az időjárás engedi. Ha pedig nem, akkor segíts párodnak a házon belül. Minél hamarabb végeztek, annál több időtök marad egymásra. Romantikus hangulatba kerülhettek, hisz nincs, aki megzavarjon benneteket. Azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagyon hullámzó a hangulatod. Az egyik pillanatban nevetsz, a másikban pedig képes vagy őrjöngeni, pedig semmi okod rá. Ha valami nem sikerül, inkább hagyd holnapra, nem éri meg felidegesíteni magad ilyen apróságokon. Engedd el, meg fog várni a munka, nem szalad el előled.

Ezek is érdekelhetnek