2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 12. - 2020.07.12. - Furcsa egy vasárnap a...

Napi horoszkóp 2020. július 12. – 2020.07.12. – Furcsa egy vasárnap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rengeteg teendőd van otthon, hiszen egész héten dolgoztál, de ez nem az a nap, amikor mindet meg is tudod valósítani. Ha elfáradtál, tarts egy kis pihenőt, utána meglátod, hogy maradt-e még elég energiád a folytatáshoz. Holnap is befejezheted, már nem marad hátra sok minden. Különben is, néha neked is megjár a lazítás, ezt ne feledd!

Bika (04.21. – 05.21)

Ma adódhatnak vitás helyzetek az életben, de ne hagyd magad befolyásolni. Neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, nem másnak. Párod mindvégig melletted áll, másra pedig nincs is szükséged ahhoz, hogy tudd, a jó úton jársz. Dobj össze egy fincsi ebédet, azután pedig pihenjetek rá a holnapi napra. Szükség lesz az energiátokra.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Légy nagyon türelmes, mert gyermekeid ma az idegeiden fognak táncolni, ha vannak. Nagyon boldogok, hogy végre veled tölthetnek egy napot, így kibújik belőlük a kisördög. Találj egy jó programot, ami mindenkinek megfelel és jó szórakozási lehetőség.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ne mindig csak a munkád körül forogjanak a gondolataid, mert ezzel csak otthon generálod a feszültségeket. A párod ugyan mindenben támogat, pont ezért ne hanyagold el őt. A mai nap tökéletesen megfelel arra, hogy beszélgessetek egy kicsit, csak egymással foglalkozzatok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap révén ma még nyugodtan lazíthatsz, de csak óvatosan, mert holnap már munkanap. Az idő neked kedvez, használd ki! Hívd át a barátaid grillezni, vagy menjetek el kirándulni. A ház köröli munkák megvárnak, ezen most nem kell aggódnod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma végre otthon vagy, de olyan gyorsan szalad az idő, hogy úgy érzed, képtelen vagy mindennel végezni. Rajtad kívülálló dolgok miatt nem tudod teljesíteni feladataidat, amiket mára kitűztél, de emiatt sem kell aggódnod. Valaki a családból a segítségedre lesz, így még pihenni is marad időd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma nem vagy érzelmi csúcson, inkább távol tartanál mindenkit magadtól. Túl sok emberrel találkoztál a héten, úgy érzed, mindig egyedül akarsz lenni. Ez valójában viszont nem így van, de szenteld a mai napot csak magadnak. Pihenj, szunyókálj, sokkal jobb kedvvel vágsz majd bele az új munkahétbe.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Valaki nagyon tetszik neked, így mivel ma ráérsz, úgy döntesz, megpróbálsz közelebb kerülni hozzá. De vigyázz, ne ess túlzásba, mert ez rosszul is elsülhet, az illető akár zaklatásnak is veheti a túlzott közeledést. Ha elég óvatos vagy, a türelmed beválthatja a hozzá fűzött reményeket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap van, így végre te is otthon lehetsz szeretteiddel. Lenne még dolgod, de inkább halaszd a jövő hétre, ma legyetek együtt. Főzzetek közösen ebédet vagy menjetek el kirándulni, most még az is mindegy, milyen idő van. Az együtt töltött idő aranyat ér és sokkal jobb kedvvel kezded majd a hétfőt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy ártatlannak tűnő vita komoly veszekedéssé fajul, de mivel utálod az ilyen helyzeteket, te leszel az, aki a békülést kezdeményezni fogja. Bár vita partnerednek nincs igaza, mégis rá hagyod, mert nem akarsz sokáig haragban lenni vele. Egy apró nézeteltérés miatt kár lenne elveszíteni őt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napon te leszel a megmentő. Egy barátodnak sürgős segítségre van szüksége, itt az alkalom, hogy elmélyítsétek kapcsolatotokat. Adj neki tanácsot, de ne engedd, hogy hirtelen döntsön. Beszélgessetek egy nagyot, sokkal tisztábban fog majd látni. Megköszöni támogatásodat, emellett pedig biztosra veheted, hogy fordított helyzetben te is számíthatsz majd rá.

Halak (02.20. – 03.20.)

Rád törnek a régi emlékek, ettől egy kicsit magad alatt leszel. De ne szomorkodj, a múlton keseregni kár. Ami megtörtént, megtörtént, nem tudod vissza csinálni. Határozd el magad, tűzd ki magad elé céljaidat, és vágj bele. Sikerülni fog, hisz te soha nem adod fel.

Ezek is érdekelhetnek