2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 14. - 2020.07.14. - Kifejezetten jó kedd

Napi horoszkóp 2020. július 14. – 2020.07.14. – Kifejezetten jó kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nyugodt és békés napnak ígérkezik a kedd. Bármilyen ellentétben állsz a kollégáiddal vagy családod valamelyik tagjával, ma könnyedén rendezheted azt. A közös hangot mindenkivel megtalálod, helyreáll a munkahelyi és a családi béke is, ez pedig mindennél többet ér.

Bika (04.21. – 05.21)

A kedd kifejezetten jó nap lesz arra, hogy egyeztess és megbeszéléseket tarts. Érthetően kommunikálsz, ötleteidet mindenki jól fogadja, ma nagy hatással leszel környezetedre. Minden mondatodat és mozdulatod siker koronázza.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ha bármilyen téma van, amit meg szeretnél beszélni a pároddal, szeretteiddel vagy a kollégáiddal, akkor válaszd a mai napot. Ideálisabb alkalmat nem fogsz találni a héten. Érveid a helyén lesznek, minden mondatot nyitott fülekre talál.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden kifejezetten élvezed a munkát. Dúskálsz az ötletekben, ma bárkivel egyezségre juthatsz. Munka után sétálj egy nagyot, mozgasd meg izmaidat. Vásárolni csak akkor menj, ha nagyon muszáj, készíts vacsorát az otthon megtalálható élelmiszerből.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedd bizakodásra ad okot, teljesen mindegy, hogy mivel töltöd a napot. Ha a munkahelyeden vagy otthon dolgozol, akkor is hatékonyan és eredményesen haladsz, ami feldobja a hangulatod. Túlzásba azért ne ess, mert a hét hátralévő részében is szükség lesz az erődre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden fantasztikus híreket kapsz a munkáddal és persze a jövőddel kapcsolatban. Ettől újra optimistának érzed magad, ismét bízni tudsz a sikerben. Az energiádra is szükség van a továbbiakban, de azért menj el ma sétálni, futni, mert jót fog tenni a testednek és a lelkednek is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden friss és energikus vagy, de ha nem figyelsz a felhők könnyen összecsaphatnak a fejed felett, különösen a hét második felében. Ugyan pozitív személyiség vagy, de ha sodródsz az árral, akkor nagy bajba kerülhetsz. A mai nap sikeres munkavégzése után, ne bízd el magad, minden eshetőségre fel kell készülnöd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nem feltétlenül tökéletes minden, de te ennek ellenére elégedett lehetsz. Ne feledd, az életedet te irányítod, senki más! A lehetőségek adottak, tedd, amit a szíved diktál, nem fogod megbánni. Bármilyen döntést kell meghoznod, a mai nap a legalkalmasabb erre a héten.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden igényt tartasz a beszélgetésre, csevegésre. A környezetedre azért légy tekintettel, győződj meg róla, hogy senkit sem zavarsz. Ha régen beszéltél már a barátaiddal, akkor ideje felhívnod őket. Így két legyet üthetsz egy csapásra, ugyanis örülni fognak, hogy érdeklődsz irántuk, sőt, beszélgetőpartnered is lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét második napján kihozhatod magadból a legjobbat. Feladataiddal villámgyorsan haladsz, sőt, olyannyira hatékony vagy, hogy ez a munkád minőségének rovására sem megy. A kedd motiváló lesz számodra, hisz bebizonyítod magadnak, hogy erre is képes vagy.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden nehezen tudod eldönteni, hogy magányra vagy társaságra vágysz. Vonulj félre és csak az interneten keresztül társalogj, így csak azzal kell beszélned, akivel valóban szeretnél. Ha megoldható, akkor inkább otthonról dolgozz, így biztosan nem szólalkozol össze senkivel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma semmilyen akadály nincs előtted. Minden megy, mint a karikacsapás, nem ismersz lehetetlent. Örömmel tölt el a keddi siker, hisz ez egyfajta motiváció számodra a jövőben. Arra azonban vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert holnaptól minden a visszájára sülhet el.

Ezek is érdekelhetnek