2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 16. - 2020.07.16. - Úgy érzed, ez a...

Napi horoszkóp 2020. július 16. – 2020.07.16. – Úgy érzed, ez a hét soha nem ér véget

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A problémák a rugalmatlanságban gyökereznek. Ma senki nem fog hallgatni rád, felesleges lenne akár egy szót is szólnod. Tartsd meg magadnak a véleményedet, mutass példát. A többieknek is leesik majd, mi a célod ezzel.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma vásárolni készülsz, légy körültekintő és alapos. Ne vásárolj olyan dolgokat, amik később a szemétben landolnak. Amúgy sem szereted a pazarlást, így hát nézz körül otthon, hogy pontosan mire is van szükséged. kíméld meg a pénztárcád, később hálás leszel magadnak érte.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma mindenáron kötöd az ebet a karóhoz. Mégis pontosan tudod, hogyha a saját igazadhoz ragaszkodsz, akkor semmire sem fogsz menni. A legjobb megoldás az egyeztetés lenne, a csapatmunka minden problémát képes megoldani.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön jobb, ha nem szólsz semmit. Hallgatni arany, ezt pedig neked alkalmaznod kellene. Így semmi olyat nem mondhatsz, amivel megbánthatsz valakit, sőt, amit te is bánnál később. Jobb elkerülni a kínos helyzeteket, ezt pedig te is pontosan tudod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön a megszokottnál türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem koncentrálsz, hogy mit és kinek mondasz. Gondold át jól, hogy megéri-e vitatkozni bárkivel is. Be fogod látni, hogy nem. Kétszer is ellenőrizd, amit leírtál, mielőtt elküldenéd azt valakinek.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A mai napod a rugalmasságodon múlik. Könnyedén félreértések áldozata lehetsz, ha pedig bele is folysz ezekbe a beszélgetésekbe, akkor csak tetézed a bajt. Légy ma egy kicsit engedékenyebb, ne ragaszkodj a saját álláspontodhoz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma a magad dolgával törődsz, akkor sikerül kimaradnod a feszült helyzetekből. Légy te a figyelő, ne szólj semmit. A vásárlásaidat inkább halaszd holnapra, így nem kell sorban állnod, mert nem vagy túl türelmes. Főleg, ha mindenkire rátör a vásárlási láz, akkor soha nem érsz haza.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A többiek ma csatáznak egymással, amibe neked nem kellene beleavatkoznod. Hagyd, hogy ők maguk oldják meg a problémákat, hisz azok nem a tieid. Vonulj félre, csukd magadra az ajtót, így minden munkádat időben befejezheted.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma ne foglalkozz mások gondjaival, ugyanis azok nem tartoznak rád. Ha látod a probléma forrását, akkor rávezetheted kollégáidat, de csak óvatosan, nehogy megbántsd őket. Ők is rá fognak jönni, hogy minden vita felesleges, a nap végére minden feladat befejezett lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön ne koncentrálj semmi másra, csak a saját feladataidra. Nem lesz könnyű dolgod, mert sokan megzavarhatnak, sőt, a segítségedet is kérhetik. Ha tudsz segíts, ha nem, akkor hagyd, hogy a többiek megoldják a problémát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma mindenki ragaszkodik a saját érveihez, így patthelyzet alakulhat ki. A csapatmunka akkor is fontos, ha jelenleg nem egy helyen tartózkodtok. Okos enged, szamár szenved. Rajtad múlik, hogy melyik akarsz lenni. A büszkeséged nem csorbul, ha egyszer te is nagyvonalú leszel.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma csak akkor menj vásárolni, ha valóban szükséged van valamire. Nézz körbe otthon, ha minden van, akkor ráér a vásárlás holnap is. Amúgy is többet költenél, mint amennyit szeretnél, így jobb messziről elkerülnöd a boltokat.

Ezek is érdekelhetnek