2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 17. - 2020.07.17. - Kitartás, holnap már szombat

Napi horoszkóp 2020. július 17. – 2020.07.17. – Kitartás, holnap már szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Bizakodó vagy és a hangulatod is javulni látszik. Nem sok kedved van a munkához, de meglátod, csapatban nagyon hamar a végére érhettek a feladatoknak. A hétvégén még ne agyalj, ha hazaérsz, hívd fel a barátaidat, akár mindkét napot együtt tölthetitek.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken ellenőrizz mindent kétszer, ma nem kellene hibáznod, mert annak túlóra lenne a vége. Ez pedig sem neked, sem a kollégáidnak nem jó. Már gondolatban a hétvégén jársz, ne ne hagyd, hogy ez elterelje a figyelmedet. Ma még koncentrálnod kell.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken rengeteg feladat vár rád, de az energiád is túlteng, így mindent megoldhatsz. Ha pedig nem készülsz el mindennel, hétfőn is lesz rá lehetőséged. Állíts fel egy sorrendet, a legfontosabb és legkomplikáltabb feladatokat old meg ma.

Rák (06.22. – 07.22.)

Egyáltalán nem bánod, hogy végre péntek van. Egyáltalán nem volt egyszerű ez a hét. A hétvégén visszanyerheted energiádat, most azt teheted, amit a szíved diktál, de ne feledkezz meg arról, hogy a vírus még mindig fertőz, sőt, növekszik a fertőzöttek száma a közeli országokban. Inkább maradj országon belül.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon elfáradtál a héten, de a mai napot ég ki kell bírnod valahogy. Ne a hétvégén vagy az otthoni teendőiden járjon a fejed, mert úgy nem haladsz a munkáddal. Igyekezz koncentrálni, mert különben sosem fogsz végezni. És valljuk be, senki nem akar pénteken túlórázni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt napokban nagyon hatékony munkát végeztél, minden terved megvalósult. A ma estét töltsd a pároddal, menjetek el vacsorázni, romantikázzatok. Kell ennél jobb lazítás péntekre? Ugye, hogy nem! Ha vannak gyermekeitek, kérjétek meg a családot, hogy vigyázzanak rájuk, meg fogják érteni, hogy kettesben akartok lenni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kellemetlenség érhet téged pénteken. Ennek ellenére pozitívnak kell maradnod, mert csak így tudsz összehangolt munkát végezni a többiekkel. Egy kicsit nehezedre esik, de ha belekezdetek, minden könnyedén halad majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egyeztesd a terveidet a többiekkel, legyen az munka vagy családi tevékenység. Nyitott vagy és engedékeny, így könnyedén megoldhatod a mai feladatokat. Nehéz munkahét áll mögötted, de a hétvégén kipihenheted magad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma érdemes lenne beszélgetned a barátaiddal és a családoddal. Megint túl közel van a vírus, így jó lenne megbizonyosodnod arról, hogy mindenki jól van. Örülni fognak érdeklődésednek, sőt, egy hétvégi találkozót is megbeszélhettek, ha valóban minden rendben van.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nem kell minden feladatot a mai napra sűrítened, bár péntek van. Senki nem akar túlórázni, ahogy te sem. Dolgozzatok össze, akkor hatékonyak lehettek, így hétfőn nem kell elmaradással kezdenetek a munkát. A gondolataid még ne járjanak a hétvégén, ha hazaérsz bőven ráérsz tervezgetni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hatékonyan és sokat dolgoztál a héten. Ha koncentrálsz, könnyen haladsz, minden belefér az idődbe. Ha megoldható, dolgozzatok össze kollégáiddal, így minden egyszerűbb lesz. A hétvégét aktívan töltheted, hiszen nem kell a négy fal között ülni. Azért vigyázz, a vírushelyzet ismét fokozódik.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jó napnak ígérkezik a mai, munkádat dicséret kísérheti. Nem feltétlenül ma, de már nem kell sokat várnod. Érzed, hogy a munkád hasznos és fontos vagy a munkahelyeden. Plusz pénz is állhat a házhoz, úgyhogy nem lehet okod panaszra.

Ezek is érdekelhetnek