2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 18. - 2020.07.18. - Ma bármit megtehetsz

Napi horoszkóp 2020. július 18. – 2020.07.18. – Ma bármit megtehetsz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton nem lesz egyszerű dolgod, rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. Érezned kell a határaidat, csak annyit vállalj, amennyit teljesíteni is tudsz. Ha mindent egyedül akarsz megoldani, akkor lerobbanhatsz. Kérj segítséget vagy ne csinálj semmit, annyira nem tragikus a helyzet.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton kínos helyzetbe keveredhetsz, így nagyon fontos tudnod, hol a határ. Ne flörtölj könnyelműen, mert mások félreérthetik, főleg a partnered. Kerüld el az ilyen kellemetlen helyzeteket, mert képtelen leszel kimagyarázni magad belőlük.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szuperül alakul számodra a szombat. Semmi okod nem lehet panaszra, rád talál a nyugalom és a béke. Élvezd a napsütést, grillezz közösen a pároddal vagy a szeretteiddel. A közös sütögetés nagyon jó idő időtöltés, arról nem is beszélve, hogy finomat ehettek. Másra ma nincs is szükséged.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szombati napod nagyon jól alakul, de az este folyamán fordítsd nagyobb figyelmet a közlekedésre. Légy nagyon óvatos, a vírus még jelen van, sőt, tovább fokozódik. Élvezd a napot, de menj túl közel az idegenekhez.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma a jövőd jár az eszedben. Aggodalommal töltenek el az elmúlt hetek történései, sőt, a következő néhány hét és hónap. Lehet, hogy idén lemondhatsz a nyaralásról, de vedd kezedbe a dolgokat, egy-egy rövidebb kirándulás is felér néhány kalanddal. Meg fogsz lepődni azon, hogy így is rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha lehetőséged van rá, akkor töltsd a napot a barátaiddal, de a maszkról ne feledkezzetek meg és tartsátok be a megfelelő távolságot, mert megint komolyodik a helyzet. Ha máshogy nem megoldható, az interneten vedd fel velük a kapcsolatot. Örömmel fogadják megkeresésed, nem fognak visszautasítani, hisz már te is hiányoztál nekik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már ma úgy érzed, valami van a levegőben, valami jó. Ettől boldogságot érzel, tele leszel pozitív érzésekkel, ez pedig az egész napodat felvillanyozza. Ha szép idő, menj ki a szabadba és tegyél, amit szeretnél. A maszkról és a 1.5 méter távolságról azonban, most se feledkezz meg.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nagyon elemedben leszel. Túlteng benned az energia, így hagyd el a lakásodat. Ha az idő is engedi, menj sétálni, biciklizni vagy futni, ne otthon gubbassz. Tedd, amit a szíved diktál, de ne menj túl közel senkihez, mert a vírus még mindig jelen van.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton a legjobb elfoglaltság a pihenés és lazítás lehet számodra. Persze, teheted mindezt aktívan is, nem kell otthon töltened az egész napot. Minden problémát tegyél félre, legyen az pénz, munka vagy kapcsolati gond, ma csak magadra koncentrálj. Ha így teszel, fantasztikus napot zárhatsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ne töltsd a szombatot a négy fal között. Mozdulj ki a lakásból, kirándulj, sétálj és élvezd a szép időt. Már, ha az idő is úgy akarja. Azonban, egy kis eső se tartson vissza, szükséged van a friss levegőre. A forgalmasabb helyeket viszont, messziről kerüld el.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napot töltsd a családoddal, felejtsd el a mosást, főzést, takarítást. Szervezz közös programot. Kiránduljatok, sétáljatok és estére is válasszatok egy vidám műsort. Lényeg, hogy a szombat más legyen, mint általában, így nem unatkozhattok.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton energikusnak és frissnek érzed magad. A felesleges energiáidat ne házi munkával vezesd le, hanem menj el sétálni, biciklizni vagy futni. Töltsd a mai napot aktívan, estére jóleső érzéssel tölt majd el a fáradtság.

Ezek is érdekelhetnek