2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 19. - 2020.07.19. - Ez a te napod...

Napi horoszkóp 2020. július 19. – 2020.07.19. – Ez a te napod lehet

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha a héten nem végeztél a teendőiddel, legyen az otthoni vagy munkahelyi, eszedbe se jusson ma folytatni őket. Pihenned kell, mert így is túlhajszoltad magad. Ha vasárnap sem lazítasz, akkor nem fogod bírni a jövő heti terhelést. Úgyhogy csak nyugalom és csend, ez az amire szükséged van.

Bika (04.21. – 05.21)

A hét utolsó napján sok teendő vár rád, főleg, ha tegnap is dolgoztál. Nem kell kétségbe esned, ha van kivel, beszéljétek, ki mit csinál, így nem marad rád minden. A jó szervezettséggel megspórolhatsz egy csomó időt. A délután mindenképpen legyen a pihenésé, szükséged lesz az erődre a jövő héten is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap a pihenésé és a családé. Szervezzetek közös programot, persze csak a lehetőségekhez mérten, mert még mindig nagyon kell vigyáznunk. A friss levegő mindenkinek jót fog tenni, még akkor is, ha az idő nem túl kegyes hozzátok.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap semmit nem akarsz csinálni, legszívesebben egész nap aludnál. Azért ne pazarold el az egész napot, hagyj időt a családodra is. Sétáljatok, fagyizzatok egyet. Üss össze valami könnyű vacsorát vagy rendeljetek, ma nem kötelező a konyhában tevékenykedni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap nem akarsz otthon ülni, újabb korlátozások lépnek érvénybe, úgyhogy nagyon kell vigyáznod. Ugyanakkor szükséged van a testmozgásra, még ha csak egy sétáról is legyen szó. Emeld fel a popsid és menj! Nem fogod megbánni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét utolsó napján a legszívesebben kirándulnál. Nem is kell otthon maradnod, csak ne felejtsd el a maszkot és a kellő távolságot. Ha nem egyedül élsz, vidd magaddal a párod vagy a családtagjaid, nekik sem árt egy kis friss levegő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A vasárnap számodra nem tűnik túl könnyűnek. Rengeteg munka vár rád még a lakásban vagy a ház körül. Állíts fel egy fontossági sorrendet, mert időt kell hagynod a pihenésre is. Ha nem így teszel, nem fogod kibírni a jövő hetet, mert az sem könnyebb, mint ez a hét.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma legszívesebben eltűnnél mindenki elől, sok volt számodra a hét, úgy érzed mindenből és mindenkiből eleged van. Arra azért figyelj, hogy ne sértsd meg szeretteidet. Mondd el nekik, hogy egy kis magányra vágysz, meg fogják érteni és vita sem lesz belőle.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha szép az idő, sétálj, biciklizz vagy fuss egy nagyot. Jót fog tenni a testednek és a lelkednek is. Feltöltődhetsz a jövő hét előtt, ami tele lesz feladatokkal és munkával. Ha teheted, akkor a délelőttöt nyugodtan aludd át.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap semmihez nincs kedved, még főzni sem. Nagyon húzós volt számodra ez a hét, megérdemled a pihenést. Van azonban néhány dolog, amit mindenképpen meg kell csinálnod. Beszélj a többiekkel, osszátok fel egymás között a feladatokat, így hamarabb végezhettek, marad elég idő a lazításra is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Úszik az otthonod, a kert és ez elkeserít téged, mert erőd már nem maradt mindenre. Ha nem egyedül élsz, akkor kérj segítséget családtagjaidtól vagy a párodtól. Nem fognak nemet mondani. Mindennel végezhettek, délután pedig még a pihenésre is marad idő.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sűrű nap lehet a vasárnap, ha nem állítasz fel egy rendszert. Csak azt csináld meg, ami nem tűr halasztást, a többi ráér. Neked is pihenned kell, hisz megterhelő volt számodra a hét. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor olvass, tévézz és aludj, amennyit csak tudsz. Jól fog esni.

Ezek is érdekelhetnek