2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 23. - 2020.07.23. - Izgalmas csütörtök

Napi horoszkóp 2020. július 23. – 2020.07.23. – Izgalmas csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Végre hosszú idő óta először megkezdheted az első szabad hétvégédet, de még csak csütörtök van, így türelmesnek kell lenned, nemsokára véget ér a hét. Ma viszont még kemény munka vár rád és ha nem figyelsz oda, mindent elronthatsz. Koncentrálj a munkádra, akkor minden úgy alakul, ahogy eltervezted.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kifejezetten féltékeny hangulatban vagy. Párod ugyanis mostanában elhanyagol, csak a munkájának szenteli minden idejét. Lepd meg egy kis ajándékkal vagy egy kirándulással, ha ezekre is nemet mondd, akkor itt az ideje, hogy lezárd a dolgot kettőtök között, hisz nincsenek jó kilátásaitok a közös jövőre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az élet ma újabb akadályt gördít eléd, de mivel téged nem állíthat meg semmi abban, hogy elérd céljaidat, pillanatok alatt túl teszed magad a nehézségeken. Ha pedig egyedül mégsem megy, akkor pontosan tudod, hogy kihez kell fordulnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma senkivel nem találod meg a közös hangot, ezért egyszerűen úgy döntesz, hogy elvonulsz a világ elől. Ezáltal te sokkal jobban fogod magad érezni, hisz végre csak magaddal foglalkozhatsz, míg mások főhetnek a saját levükben, hisz téged hidegen hagynak felesleges vitáik.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön egy ismerősöd, jó barátod a hétvégéd felől érdeklődik. Jó ötletei vannak egy kirándulásra vagy fürdőzésre. Mivel rád férne a pihenés, fontold meg az ajánlatot. Mindketten vihettek magatokkal bárkit, ennél jobb ajánlat nem is kell. Valódi feltöltődés lehet neked ez a hétvége.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma már sokkal optimistábban látod a helyzetet, mint az elmúlt néhány napban. Ne add fel a küzdelmet, hamarosan elérheted célodat, ezáltal pedig megvalósíthatsz mindent, amiről eddig álmodtál. Családod mindenben támogat, ez adja meg neked az lökést arra, hogy mindvégig kitarts majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai nap fantasztikus lehetőséget tartogat számodra, hisz megismerhetsz valakit, akiben igazi szövetségesedre találhatsz. Az élet kísértések sorozata, de ha van párod, mindenképpen ellent kell állnod nekik. Lehet ugyanis, hogy ez az ember nemcsak a munkádban, de a hétköznapokban is megfelelő társnak tűnik, legalábbis első látásra. De, mint tudjuk, a látszat néha csal.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Eddig sem volt unalmas az életed, de most felpezsdül körülötted minden. Számtalan lehetőség nyílik meg számodra, neked azonban el kell döntened, melyiket használod ki majd. Ne hamarkodj el semmit, most tényleg nagyon fontos, hogy jó döntést hozz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy kis anyagi slamasztikába kerülsz a mai nap, mert valaki ugyan megígérte neked, hogy visszaadja a tartozását, de nem tartja be ígéretét. De nem kell túlságosan aggódnod, hiszen nem hosszú csúszásról van szó, csupán csak arról, hogy ő sem kapta meg a neki járó összeget munkájáért. Ez alatt a pár nap alatt húzd össze a nadrágszíjat, akkor elég összeg áll majd rendelkezésedre, míg visszakapod a kölcsönt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma tisztázhatsz minden eddigi problémádat mindenkivel, akivel mostanában gondjaid voltak. Pároddal is sokat vitatkoztatok az elmúlt időben, de a lényeg, hogy ma mindent rendbe hozhatsz. Nem az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogy szeretetben és békességben éljetek tovább.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nem vagy túl kommunikatív hangulatodban. A kommunikáció viszont elengedhetetlen a munkádban. Szedd össze magad, erőltess egy kis mosolyt az arcodra, ugyanis így könnyebben túlélhetted a mai napot. Este pedig nincs is más dolgod, mint a pihenésnek szentelni a nap hátralévő óráit.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma kifejezetten optimistának mondhatod magad. Jó kedvvel ébredsz és semmi sem ronthatja el mai kitűnő hangulatod. Ezzel sok mindent elérhetsz mind a munkádban, mind pedig a magánéletben. Csak így tovább, minden álmodat megvalósíthatod, ha továbbra is ilyen marad a hozzáállásod.

Ezek is érdekelhetnek