2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 25. - 2020.07.25. - Szombat, a te napod...

Napi horoszkóp 2020. július 25. – 2020.07.25. – Szombat, a te napod lehet

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Sok feladat vár rád szombaton. Hajlamos lehetsz bosszankodni és idegeskedni, pedig nem kell mindent egyedül csinálnod. Nézz körül és kérj segítséget. Készíts listát a fontos teendőkről, van, ami még várhat egy-két napot.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól érzed magad szombaton. Tudod, hogy mire vágysz és szívesen beszélgetsz a többiekkel. Sétálhattok is egy kicsit, ha az idő engedi, de ne menjetek túl közel senkihez, hisz a vírus még a levegőben lehet. Így egyszerre szívhatsz friss levegőt és beszélheted meg a dolgokat a többiekkel vagy a pároddal.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton senki nem tud felbosszantani, mert jó a kedved. Pontosan fogalmazol, mindenkinek világos, amit mondasz. Ugyanakkor hallgasd végig a többieket is, rengeteg dologban előre juthattok együtt. A délutánt szánd a pihenésre vagy kirándulásra, jót fog tenni.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma szavak nélkül is értitek egymást a pároddal. Nagy lehet az összhang köztetek, amit már régóta hiányoltál a kapcsolatotokból. Beszélgessetek amennyit csak lehet, sok mindenben dűlőre juthattok. Ha szép az idő, mozduljatok ki, ne a négy fal között töltsétek a napot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton letört és szomorkás lehetsz. Okod ugyan nincs rá, talán csak a kimerültség jön ki így rajtad. Maradj egy kicsit egyedül, a délutánt azonban, már töltsd a szeretteiddel. A hangulatodon is sokat fog javítani, este pedig még összebújni is lesz kedved a pároddal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombattól megszűnik a nyomás, így vidámabb és sokkal céltudatosabb lehetsz ebben a nehéz időszakban is. Könnyedén kommunikálsz, mindenki megért majd. Már nagyon régen volt ilyen, használd ki.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem akarsz ma otthon maradni, nagyon is mehetnéked van. Egyeztess a többiekkel, ne tűnj el csak úgy. Csendre és nyugalomra vágysz, amit jelenleg otthon nem kaphatsz meg. Meg fognak érteni, nem lesz ebből probléma.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton nagyon határozott leszel. Őszintén és pontosan kommunikálsz, ugyanakkor a véleményed mellett is kitartasz. Azért ne felejtsd el meghallgatni a többieket sem, ugyanis korántsem biztos, hogy most neked van igazad.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Jó napnak ígérkezik a szombat vidámnak és boldognak érzed magad. Ma csak annyi feladatot vállalj, amit teljesíteni is tudsz. Nem kell túlvállalnod magad, ami ma elmarad, az hidd el, megvár téged. Ha pedig semmiképp nem bírod ki, kérj segítséget a veled lakóktól, így még ma kipipálhatsz mindent.

Bak (12.22. – 01.20.)

Félreértés akadhat ma a családodban. Hallgassátok meg egymást kölcsönösen, nem akkora a baj, mint gondolnád. Nem személyes támadásról van szó, csupán egy kis nézeteltérés keseríti meg a napotokat, amit könnyedén meg is oldhattok.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem biztos, hogy mindenkivel egyezik a véleményed, legalábbis ma. Hogy ne legyen sértődés, hallgass meg mindenkit, nem biztos, hogy neked van igazad. Tele vagy ötletekkel, de kompromisszumot is kötnöd kell, ha meg akarod valósítani őket.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma ne beszélj túl sokat, mert amellett, hogy elmehet a hangod, senki nem rajong az üres fecsegésért. Csak családtagjaiddal állj szóba, mindenki mást hagyj ki. Felejtsd el az internetet, a közösségi oldalakat és a csetet is. Relaxálj, pihenj vagy sétálj egy nagyot délután.

Ezek is érdekelhetnek