2022 május 25 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 27. - 2020.07.27. - Nem egy megszokott hétfő

Napi horoszkóp 2020. július 27. – 2020.07.27. – Nem egy megszokott hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn hajlamos leszel a múlton elmélkedni. Most azonban, inkább a jövőbe kellene tekintened, nincs semmi olyan a múltadban, amit nem zártál volna le. Ebben a kivételes helyzetben lehetőséged adódik arra, hogy megtervezd a közeljövődet. Ez pedig vissza hozza pozitív hangulatodat is.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn a megszokottnál türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem koncentrálsz, hogy mit és kinek mondasz. Gondold át jól, hogy megéri-e vitatkozni bárkivel is. Be fogod látni, hogy nem. Ha irodában dolgozol, akkor kétszer is ellenőrizd, amit leírtál, mielőtt elküldenéd azt valakinek.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Öröm és csalódás is érhet a hét első napján. Bár beleszoktál újra mindenbe, lehet, hogy nemsokára minden megint másként lesz. Addig azonban, ki kell tartanod, sőt, van, amit el is kellene intézned, mert a múlt egy részét még nem sikerült lezárnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amivel már korábban volt dolgod, de nem értél a végére. Ez felbosszant téged, mert úgy érzed, se előre, se hátra nem lépsz, csak egy helyben toporogsz. Minden okkal történik, ezt ne feledd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hétfő meglepő találkozásokat hozhat számodra, de ez egész héten követ majd téged. Valaki felbukkanhat a múltból, akit talán szerettél is. Rájöhetsz, hogy még mindig érzel iránta valamit. Semmit nem hamarkodj el, hisz pontosan emlékszel, miért szakadt meg a kapcsolatotok. A döntés a te kezedben van, de nem ma!!

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét első napja nem lesz könnyű számodra, ugyanis semmi kedved a munkához. Igyekezz higgadt maradni és egy fontossági sorrendet felállítani. Csak azt a munkát végezd el, ami elsőbbséget élvezd, a többire marad időd holnap is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hétfői nap meglepetésekkel teli lesz számodra. Újra felbukkanhatnak az életben olyan emberek, akikről már évek óta nem is hallottál. Bármi is előkerülésük oka, igyekezz nyitott maradni, kedvesen hallgasd meg őket. Soha nem lehet tudni, a sors útjai kifürkészhetetlenek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Újabb változások következnek be a munkádban. Az is lehet, hogy a korábbi rend visszaáll, de egy váratlan esemény is okozhatja a felfordulást. Nem örülsz túlságosan ennek, de mivel nem tehetsz semmit, el kell fogadnod a helyzetet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn egy kis kommunikációs nehézség és félreértés nehezíti a munkádat. Ennek oka a türelmetlenséged. A mai nap egyfajta próbatétel, amit ki kell állnod. Ha meg tudsz felelni a kihívásoknak, akkor minden elismerés a tiéd lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn reggel kicsit feszültnek érzed magad, de estére visszatér a jó kedved és hangulatod. Szeretteid is észreveszik rajtad, hogy jó passzban vagy, ez pedig őket is felvidítja. Ha teheted, tölts egy romantikus estét a pároddal, nem fogod megbánni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn meglepetések sorozatában lehet részed. Olyan embereknek is eszébe jutsz, akikkel már nagyon régen megszakadt a kapcsolatod. Érdeklődnek irántad és nemcsak barátilag, valakinek ugyanis nagyon tetszel. Ne menj a dolgok elébe, hagyd, hogy ő tegye meg az első és egyben egyértelmű lépést.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hét első napja jól alakul számodra. A munkád talán egy kicsit döcögősebben megy a szokásosnál, de ne aggódj, holnap már nem így lesz. Ne bosszantsd magad semmin, nem éri meg, ez a nap is hamar véget ér.

Ezek is érdekelhetnek