2022 május 20 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 29. - 2020.07.29. - Ma te lehetsz a...

Napi horoszkóp 2020. július 29. – 2020.07.29. – Ma te lehetsz a nyerő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A szerdai nap jónak ígérkezik, de csak akkor, ha meg tudod őrizni a hidegvéred. Ugyanis valakinek feltett szándéka, hogy hátráltat téged és kihoz a sodrodból. Ne hagyd magad, az sokkal jobban fogja bosszantani őt. Nagyon türelmes vagy, de csak egy darabig. Ha úgy érzed, robban a bomba, akkor inkább menj ki a friss levegőre, sétálj egyet, meg fogsz nyugodni.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán lehetnél egy kicsit engedékenyebb magaddal szemben. Hajlamos vagy túlhajtani magad, pedig akár meg is oszthatnád a munkát. Ami fontos, az legyen az első, a többire vagy marad időd vagy nem. Ne ezen aggódj, mert akkor nagy hibát követhetsz el. Akkor biztos, hogy nem érsz haza időben, ezzel pedig a párodat is magadra haragíthatod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A szerdai nap is megterhelő lehet számodra, feltéve, ha nem osztod meg a feladatokat vagy nem állítasz fel fontossági sorrendet. Vonatkozik ez a házi munkára és a munkahelyedre is. Ha kell, kérj segítséget, ne hagyd, hogy feltornyosuljanak a dolgok. Ma ne a hétvége járjon a fejedben, még hátra van két nap, amikor koncentrálnod kell.

Rák (06.22. – 07.22.)

Jó nap lesz a szerda, minden a terveid szerint halad, hatékony és gyors vagy. Így bárkinek nagy segítségére lehetsz, sőt, ha valamivel elmaradtál otthon, még azt is elintézheted. Este viszont, jól tennéd, ha pihennél is, mert nehezen fogsz felkelni csütörtökön. Pároddal vacsorázzatok meg, vegyetek egy közös fürdőt, ha úgy akarjátok, töltsétek kettesben az estét, főleg, ha a hétvégén nem lehettetek együtt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A szerda sem lesz sokkal könnyebb, mint a hét első két napja, ennek ellenére mégis lendületesen és nem utolsó sorban hatékonyan dolgozol. Senki és semmi nem állhat az utadba, ma minden feladatoddal időben és precízen végzel. Este sétálj vagy fuss egy kicsit, jót fog tenni a mozgás, főleg, ha nem fizikai munkát végzel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehéz hétfő, nehéz kedd, de hogyan folytatódik a hét? Nos, a szerda már könnyebbnek ígérkezik, mégis úgy érzed, nagy a teher rajtad. Reggel igyál egy kávét és egy nagy pohár vizet, így a fejed már biztosan nem fájdul meg. Bárki is idegesítsen, legyints rá egy nagyot, ha nem törődsz vele, majd abbahagyja. Te csak a saját munkádra koncentrálj, akkor ma is időben otthon lehetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szerda sok izgalmat hozhat számodra. Lehet egy határidős feladat, amivel még ma végezned kell, egy új kolléga, aki felkelti az érdeklődésed, persze csakis szakmai szempontból vagy egy rendkívül idegesítő ügyfél. Bárhogy is alakul, őrizd meg a hidegvéred, akkor semmi baj nem érhet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán könnyű nap elé nézel, csak egyetlen akadály hárul eléd. Mégpedig az, hogy valaki szándékosan fel akar bosszantani. Ha nem tudsz félre vonulni, akkor engedd szavait a füled mellett, ez jobban fel fogja idegesíteni, mintha visszavágnál neki. Főljön csak a saját levében, te ne törődj vele!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerda a nyugalom szigete. Gondolod te. Nem így lesz. Ez a hát korántsem egyszerű, főleg akkor, ha valaki folyamatosan az idegeiden táncol. Próbálj higgadt maradni, akkor az illető rá fog jönni, hogy feleslegesen bosszant. Sőt, őt fogja idegesíteni a te közömbösséged. Ma csakis így élheted túl a napot, probléma nélkül.

Bak (12.22. – 01.20.)

A szerda laza és könnyű napnak indul. Ugyanakkor a kihívások felbukkannak itt ott. A mai nap egyik legnagyobb kihívása, hogy kontroll alatt tartsd a szád, mert valaki annyira kihozhat a sodrodból, hogy úgy érzed, nem állsz jót magadért. Ne tedd, mert ezzel csak magadnak ártasz. Erre pedig, semmi szükség, hiszen senki nem ér ennyit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Azt hinnéd, hogy a hét közepén már nem lesz olyan nehéz, mint a hét elején. Talán igazad is van, bár a kellemetlenségekre nem lehet felkészülni. Lehet, hogy egy kollégád vagy egy ügyfél idegesít fel, neked higgadtnak kell maradnod. Nem ér annyit az egész, hogy aztán kirúgjanak miatta. Hagyd annyiban a dolgot, ma így teszel a legjobban.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szerda újabb kihívásokat tartogat számodra. Talán egy kolléga érkezik, akit be kell tanítani, talán egy ügyfél kellemetlenkedéseit kell elviselned. Ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból, mert annak amúgy sem lenne jó vége. Te sem szeretnél új munkahely után nézni, ugye? Arról nem is beszélve, hogy a főnököd sem szívesen válna meg tőled.

Ezek is érdekelhetnek