2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 5. - 2020.07.05. - Csodálatos vasárnap

Napi horoszkóp 2020. július 5. – 2020.07.05. – Csodálatos vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A munkád minden idődet elveszi a szeretteidtől. Ma azonban vasárnap van, így szenteld nekik a napot. El is mehettek valahova, semmi nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy együtt legyetek. Ha otthon maradtok, akkor pedig egy közös főzés vagy filmnézés is fantasztikus időtöltés lehet számotokra.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kivételesen semmi dolgod sincs, még a főzéssel sem kell foglalkoznod, ugyanis párod programot szervezett nektek, így levette válladról a mai házimunkát. Nagyon örülsz ennek, hisz régen voltatok már csak kettesben. Még egy romantikus vacsora is része lehet a napnak, te pedig miért is utasítanád ezt vissza.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mostanában nagyon feszült voltál, ma azonban kiengedheted a fáradt gőzt. Egy közös program a barátaiddal teljesen alkalmas erre. Úgyis rengeteg megbeszélnivalótok van, mert ritkán találkoztok. Egy közös vacsora pedig kiváló lezárása lehet a napnak.

Rák (06.22. – 07.22.)

A vasárnap tele lesz meglepetéssel. Váratlan ismerős toppan be hozzád, de te nagyon örülsz ennek. Egy rég nem látott barát vagy rokon kéri majd a segítséged, de nem anyagi dolgokról lesz szó. Hallgasd meg türelmesen, mert nem önszántából nem keresett téged eddig.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fordulatos vasárnap vár rád. Egy olyan ember keresi majd a társaságod, akire még csak nem is számítottál. Nagyon légy óvatos, mert korántsem biztos, hogy úgy közeledik hozzád, ahogy azt te szeretnéd. Hagyj időt arra, hogy alaposabban megismerd az illetőt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A vasárnap sem lesz egy unalmas nap. Családod meglep téged valamivel, amire nem számítottál. Nagyon boldoggá tesz majd a mai nap, mert végre azokkal töltheted, akiket nagyon szeretsz. Még egy romantikus estére is lehetőséged lesz a pároddal, szükségetek van arra, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerelmed csodálatos meglepetéssel áll elő ma reggel. Vasárnap van, így ti döntitek el, hogy mit szeretnétek csinálni. Párodnak fantasztikus ötletei vannak, amik között te is találsz kedvedre valót. Időjárástól függetlenül sétáljatok, kiránduljatok, ez a ti napotok.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az a mai? Eleget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon fáradt vagy. Ha ma nem pihensz, a jövő hetet nagyon hosszúnak érzed majd. Aktívan is lehet pihenni, nem muszáj a négy fal között lenned egész nap.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagy lesz az információ áramlás körülötted, amelynek során rengeteg fontos dolgot tudhatsz meg. Ami pedig a legmeglepőbb lesz ebben, az az, hogy magadról is új információkat szerezhetsz. Az már a te döntésed, hogy mit kezdesz velük, de ha jól takarékoskodsz, akkor idővel hasznát veheted mindennek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma valakinek egyetlen célja az, hogy téged befolyásoljon. Légy résen, mert az illető nem biztos, hogy jót akar neked. Igyekezz megtudni mindent a szándékairól, mert így visszájára fordíthatod a dolgokat. Tudod, aki másnak vermet ás, maga esik bele. Ez ma neked is sikerülhet, ha koncentrálsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap van és te nem is vágysz semmire. Nincs kedved sem a házimunkához, sem pedig máshoz. Vackold be magad a tévé elé, rendelj valahonnan ebédet, a délutánt pedig töltsd alvással, pihenéssel vagy filmezéssel. Így kipihenheted magad, mert holnap kemény nap vár rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma szerelmeddel töltheted az egész napot. Tovább is alhattok egy kicsit, később pedig el is mehettek valahova csak kettesben. Egy nagyobb séta vagy kirándulás, esetleg a kutyával már kiszakít titeket egy kicsit a hétköznapokból. Este menjetek el egy romantikus vacsorára, megérdemlitek a kényeztetést.

Ezek is érdekelhetnek