2022 augusztus 15 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 6. - 2020.07.06. - Kellemes hétfői nap

Napi horoszkóp 2020. július 6. – 2020.07.06. – Kellemes hétfői nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap nagy lelkesedéssel fognál bele a munkába, de a körülményeket ne hagyd figyelmen kívül. Mindennek megvan a maga menete, egy lépést sem szabad kihagyni. Ha szükséges, kérj segítséget valakitől. Jó, ha a hétfő lendületesen indul, de igyekezz tartani a megfelelő mértéket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha valamilyen vállalkozásba vagy közös projektbe kezdesz, fektesd le az alapokat. Hatalmas hiba lehet, lehet, ha konkrétumok nélkül veted bele magad a dolgokba, hisz ezek a tényezők később vitás helyzeteket produkáltak. Ezt pedig jobb elkerülni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Jól indul a hétfő, ugyanis precizitásodnak köszönhetően új bevételi forrásokra tehetsz szert. Ha jól alakítod a dolgaidat, mindent megvalósíthatsz. Már nem kell sokáig várnod, munkád gyümölcse hamarosan beérik, te pedig learathatod a babérokat.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap nagyon izgalmas lehet számodra. Bármin is töröd a fejed, legyen az egy tanfolyam vagy utazás, itt az ideje, hogy tervezni kezdj. Költségvetés, útiterv, szállás, ma mindent elintézhetsz. A járványhelyzetre viszont, légy tekintettel, inkább hazai úti célt válassz, idén jobban teszed, ha nem utazol külföldre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Teljesen természetes dolog, hogy örülsz azoknak a sikereknek, amelyeket a közelmúltban elértél, ez pedig a pénzügyeiden is meglátszik. A járvány miatt voltak kételyeid, de mára ezek már mind a múlté lettek. Fontos, hogy optimista maradj, azonban, ne bízd el magad túlságosan.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Annak ellenére, hogy hétfő van pozitív hangulatban vagy, energikusan és vidáman ébredsz. Kollégáidnak is feltűnik jó kedved, néhányukra pedig át is ragasztod majd azt. Gördülékenyen folyik majd a munka is, semmi nem akadályoz meg abban, hogy időben otthon légy. Párod határtalan örömmel fogadja, hogy nem túlórázol és talán még egy finom vacsorával is meglep majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kellemes csalódást okoz neked egy kollégád. Eddig folyamatosan mindenben ellened volt, de ma fordul a kocka. Végre ő is belátja, hogy semmi rosszat nem akarsz és nem is akartál, ezek után még talán közös projektet is vállalhattok, fogtok tudni csapatban dolgozni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Húzós nap elé nézel, hiszen megint hétfő van, de egyáltalán nem érzed ettől rosszul magad. Ha az ütemtervednek megfelelően haladsz, akkor semmi probléma nem adódhat. Néhány feladatot megoszthatsz kollégáiddal is, így mindenki időben elhagyhatja a munkahelyet és végre lesz egy szabad estétek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon lelkesen indul a mai napod, jó kedved pedig senki sem törheti le. Mindenki tudja a dolgát, így semmilyen akadály nem adódik. Szerelmeddel töltsetek el egy romantikus estét, menjetek el vacsorázni vagy moziba, ez az este csak a kettőtöké. Egy ilyen nap után a holnapi is fantasztikus lehet majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai napod sikere a kreativitásodon és a rugalmasságodon múlhat. Ügyelned kell arra, hogy senki ne köthessen bele egyetlen lépésedbe se. Nagyon jó ötleteid vannak, amelyeket meg kell valósítanod anélkül, hogy bárki keresztbe tehessen neked.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai napod pontosan úgy alakul, ahogy azt előre eltervezted. A munka jól halad, sőt, a kollégáid is szívesen segítenek neked a feladatokban, hisz ma rengeteg dolog van, amit mindenképpen meg kell csinálni. Túlóra nélkül, mindannyian időben haza is mehettek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Jól indul a nap, ezzel pedig az új munkahét is. Együtt reggelizhetsz a pároddal, ez pedig örömmel tölt el. A munkahelyeden ugyan rengeteg a feladat, de neked ez ma nem jelent akadályt. Pörögsz és nagyon hatékony vagy, így mindennel időben el is készülsz. Este vidd el vacsorázni párodat, ne engedd, hogy ma ő főzzön.

Ezek is érdekelhetnek