2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. július 9. - 2020.07.09. - Pozitív csütörtök elé nézel

Napi horoszkóp 2020. július 9. – 2020.07.09. – Pozitív csütörtök elé nézel

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, olyan újdonságokra számíthatsz, amire álmaidban sem gondoltál. Most bátran tovább léphetsz, egyik döntésedben sem csalódhatsz. Most nem kell szégyenlősnek és félénk lenned, élj a lehetőségekkel.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kiváló lehetőség nyílik meg előtted, csakis rajtad múlik, hogy élsz-e vele vagy sem. Mivel a világ is folyamatosan változik, neked is érdemes lenne átgondolni jövőbeli terveidet. Mit kellene másképp csinálnod? Min változtatnál? Sőt, a megvalósításba is belekezdhetsz már most.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Különleges lehetőségeket tartogat számodra a csütörtök. Tele vagy energiával és úgy érzed, ma bármire képes vagy. Ne szalaszd el az esélyt, valósítsd meg, amit szeretnél vagy tervezz egy kicsit előre. Mindent elérhetsz, csak megfelelő kitartás és akaraterő szükségeltetik hozzá.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Új fejezet nyílik meg az életedben. Egyelőre azonban, nem tudod mire számíts vagy miben kellene megújulnod, de a gondolatokkal mindenképpen eljátszhatsz. Már csak egy kis türelemre lesz szükséged és minden álmod valóra válhat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kiváló lehetőségek elé nézel, ami az adott helyzetben egy kicsit távolinak tűnhet, ugyanakkor nem szabad lemondanod róluk. Jegyezd fel ötleteidet, légy merész, így minden célodat elérheted, ha türelmed is van hozzá. Lassan, de biztosan sikerülni fog. Az év második fele a tiéd lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Párod pénzügyei nem feltétlenül úgy alakulnak, ahogy azt ő szeretné. Ha közös kasszán vagytok, természetesen téged is érint a dolog, így érdemes megbeszélnetek a történteket. Az új lehetőség ott van az ajtóban, csak ki kell nyitnotok azt és élni vele. Járjatok nyitott szemmel!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Különleges találkozás részese lehetsz, mindez csak a nyitottságodtól függ. Lehet szó egy új barátról vagy szerelemről, az élet nem véletlenül sodorja őt az utadba. Tudod, mindennek megvan az oka, az pedig már csak rajtad múlik, mit kezdesz a lehetőséggel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Munkahelyeden új feladatokat vagy feltételeket szabhatnak neked. Ha kellemetlennek is érzed a változást, hidd el, sikeres lehetsz, csak akarnod kell. Nem vagy egy elveszett ember, talpraesettségeddel mindent meg tudsz oldani.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Csütörtök ellenére tele leszel friss és fantasztikus gondolatokkal, ötletekkel. Ints búcsút a múltnak, vágj bele az újba, ne ragaszkodj olyan dolgokhoz és kapcsolatokhoz, amik nem működnek vagy elavultak. A világ megváltozott, ezt pedig neked is követned kell.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Új, izgalmas dolgok várnak rád, most a jövőd a tét. Mindenre nyitottnak kell lenned, tervezz, nézz előre. Meg kell enned az első lépést, mert semmi nem fog az öledbe hullani. A döntés már a fejedben van, megszületett, már csak ki kell mondani és elkezdeni a megvalósítást.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A csütörtök örömteli hírekkel szolgálhat neked. Új szakasz előtt áll az életed, neked pedig nyitottnak kell lenned a változásokra. A vírus ugyan sok rosszat hozott, de a rosszat mindig jó követi. Ezt kell szem előtt tartanod és akkor minden álmod megvalósíthatod.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Nem vagy ellene az újdonságoknak, sőt, szereted is őket. Ne ragaszkodj a megszokott dolgokhoz, engedd be az újat az életedbe! Ha nyitott maradsz, nagy örömök elé nézel, sőt, a családi terveid is meg fognak valósulni.

Ezek is érdekelhetnek