2022 november 29 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 11. - 2020.06.11. - A felismerés napja

Napi horoszkóp 2020. június 11. – 2020.06.11. – A felismerés napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kiváló lehetőségek elé nézel, ami az adott helyzetben egy kicsit távolinak tűnhet, ugyanakkor nem szabad lemondanod róluk. Jegyezd fel ötleteidet, légy merész, így minden célodat elérheted, ha türelmed is van hozzá. Lassan, de biztosan eléred majd a célod. Az év második fele a tiéd lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Párod pénzügyei nem feltétlenül úgy alakulnak, ahogy azt ő szeretné. Ha közös kasszán vagytok, természetesen téged is érint a dolog, így érdemes megbeszélnetek a történteket. Az új lehetőség ott van az ajtóban, csak ki kell nyitnotok azt és élni vele. Járjatok nyitott szemmel!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Különleges találkozás részese lehetsz, mindez csak a nyitottságodtól függ. A vírushelyzettől függetlenül lehet, hogy csak az interneten találjátok meg egymást, de ez a jövőben egy hosszútávú kapcsolat lehet, legyen szó egy barátról vagy egy új szerelemről.

Rák (06.22. – 07.22.)

Munkahelyeden új feladatokat vagy feltételeket szabhatnak neked. Ha kellemetlennek is érzed a változást, hidd el, sikeres lehetsz, csak akarnod kell. Nem vagy egy elveszett ember, talpraesettségeddel mindent meg tudsz oldani.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Tele leszel friss és fantasztikus gondolatokkal, ötletekkel. Ints búcsút a múltnak, vágj bele az újba, ne ragaszkodj olyan dolgokhoz és kapcsolatokhoz, amik nem működnek vagy elavultak. A világ megváltozott, ezt pedig neked is követned kell.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem vagy ellene az újdonságoknak, sőt, szereted is őket. Ne ragaszkodj a megszokott dolgokhoz, engedd be az újat az életedbe! Ha nyitott maradsz, nagy örömök elé nézel, sőt, a családi terveid is meg fognak valósulni.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A csütörtök örömteli hírekkel szolgálhat neked. Új szakasz előtt áll az életed, neked pedig nyitottnak kell lenned a változásokra. A vírus ugyan sok rosszat hozott, de a rosszat mindig jó követi. Ezt kell szem előtt tartanod és akkor minden álmod megvalósíthatod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Új, izgalmas dolgok várnak rád, most a jövőd a tét. Mindenre nyitottnak kell lenned, tervezz, nézz előre. Jelenleg ugyan minden kiszámíthatatlan, de egy B-terv készítésével nem érhet csalódás. A vírus hatásai már talán nem érvényesülnek annyira, itt az idő, hogy meg tedd az első lépést.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, olyan újdonságokra számíthatsz, amire álmaidban sem gondoltál. Most bátran tovább léphetsz, egyik döntésedben sem csalódhatsz. Most nem kell szégyenlősnek és félénk lenned, élj a lehetőségekkel.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kiváló lehetőség nyílik meg előtted, csakis rajtad múlik, hogy élsz-e vele vagy sem. Mivel a világ is folyamatosan változik, neked is érdemes lenne átgondolni jövőbeli terveidet. Mit kellene másképp csinálnod? Min változtatnál? Sőt, a megvalósításba is belekezdhetsz már most.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Különleges lehetőségeket tartogat számodra a csütörtök. Tele vagy energiával és úgy érzed, ma bármire képes vagy. Ne szalaszd el az esélyt, valósítsd meg, amit szeretnél vagy tervezz egy kicsit előre. Mindent elérhetsz, csak megfelelő kitartás és akaraterő szükségeltetik hozzá.

Halak (02.20. – 03.20.)

Új fejezet nyílik meg az életedben. Egyelőre azonban, nem tudod mire számíts vagy miben kellene megújulnod, de a gondolatokkal mindenképpen eljátszhatsz. Már csak egy kis türelemre lesz szükséged és minden álmod valóra válhat.

Ezek is érdekelhetnek