2023 június 10 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 12. - 2020.06.12. - Bizonytalan és zűrös péntek

Napi horoszkóp 2020. június 12. – 2020.06.12. – Bizonytalan és zűrös péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

A pozitív hangulatod pénteken egy kicsit alábbhagy. Amit eddig biztosnak éreztél, most abban is kételkedni kezdesz. Pedig, ha jobban belegondolsz, nincs is rá okod. Ha valóban hiszel valamiben, azt el is érheted. Maradj magabiztos, mert csakis így juthatsz előre.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken hajlamos leszel a könnyelműségre, de jobban teszed, ha megfékezed magad. Sokba kerülhet neked a hanyagság. A vásárlással is csak óvatosan, mert az egész fizetésed eltapsolhatod, ha nem figyelsz eléggé. Hagyd otthon a bankkártyádat és csak annyi pénzt vigyél magaddal, amire valóban szükséged lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A mai nap nem feltétlenül a tiéd, mégsem érzed túlságosan rossznak. A környezeted viszont segítségre szorul, neked pedig támogatni és segíteni kell őket. Először is azért, mert nem vagy önző, másodszor pedig azért, mert a mostani segítséged kifizetődő lesz. Ha másra nem is kérnek meg, csak arra, hogy hallgasd meg őket, tedd is ezt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A pénteki nap konfliktusokkal teli lehet. Rajtad múlik hogyan alakulnak a dolgok. Ha higgadt maradsz, akkor minden helyzetből kivághatod magad. Ne csinálj a bolhából elefántot, főleg ma ne. Ez ugyanis, csak olaj lesz a tűzre, neked pedig, nem hiányzik egy zűrös és balhés nap.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Ma könnyen anyagi veszteség érhet, ha nem kerülöd el jó messziről az áruházakat, a webáruházakat is beleértve. Minden pénzügyi tranzakciót halassz holnapra vagy a jövő hétre. Ma légy az a tudatos vásárló, aki egy forintot sem költ el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

A pénteki találkozókat és megbeszéléseket inkább mondd le, mert nem vagy a topon. Ha megoldható, inkább hétfőre időzítsd ezeket. Ha nem sikerül, könnyen összeveszhetsz valakivel vagy valakikkel, ezt pedig megnehezíti a helyzetet és a mai munkát is. Ugye, te sem akarsz túlórázni éppen pénteken?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken kicsit nyugtalannak érzed magad, bár okot nem találsz erre. Mivel te magad nem találod a helyed, könnyen összeszólalkozhatsz másokkal, aminek nem lesz jó vége. Ha meg tudod oldani, akkor vonulj félre vagy dolgozz otthonról, így minden feszültséget el tudsz kerülni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénteken kifejezetten jó a hangulatod, talán mindez a közelgő hétvégének köszönhető. A többieket ne bosszantsd a viselkedéseddel, ma nem kell a középpontban lenned. Ne figyelj senkire, csakis magadra, így nem kerülsz bajba és nem kell vitatkoznod senkivel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken a többiekhez képest kifejezetten nyugodt vagy. Szükségük lehet a segítségedre, ezt te pontosan látni fogod. Addig azonban, amíg ők maguk meg nem kérnek arra, hogy segíts, ne törd magad, mert csak jobban felidegesíted őket. Így dicsérettel zárhatod a napot.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Pénteken feszültebb vagy a kelleténél, de valódi okod nincs rá. Azzal sem foglalkozol, hogy kinek és mit mondasz, így könnyen megbánthatsz bárkit anélkül, hogy valóban ezt akartad volna. Idegesen senkinek se válaszolj. Ne aggódj, ennek a napnak is vége lesz egyszer, a hétvégéd pedig, nagyszerűen alakul majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma minden gondolatod az anyagiak körül jár. Ugyan a bevásárlás napja lehet a péntek, de jobban teszed, ha mégis kihagyod. Nézd át az e havi költségvetést, de agyalj túl sokat rajta, mert még a fejed is belefájdulhat. Ha ebben a hónapban nem is tudsz spórolni, a jövő hónapban menni fog, ne aggódj.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken nagyon figyelmesnek kell lenned, a közlekedésben pedig, rendkívül óvatosnak. Mások vezetését irritálónak találhatod, de a kioktatást inkább felejtsd el, úgysem éri meg és még idegesebb leszel. Ha teheted, akkor maradj otthon, ha nem, akkor igyekezz minél előbb hazaérni.

Ezek is érdekelhetnek