2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 15. - 2020.06.15. - Egy újabb pozitív hétfő

Napi horoszkóp 2020. június 15. – 2020.06.15. – Egy újabb pozitív hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Lendületesen indul számodra a hétfő. Mindenből képes vagy kihozni a legjobbat, ehhez pedig sokan a segítségedre is lesznek. Nagyon jó úton haladsz, rengeteg ötleted és javaslatod van, ami már csak a megvalósításra vár. És, mivel a vírus már nem akadály, nyugodtan neki is kezdhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Erőteljesen érintenek téged a munkahelyi változások, de aggodalomra nincs okod. El kell fogadnod az új helyzetet, hisz nincs mit tenni, ezt dobta a gép. Meglátod, nem fogsz rosszul kijönni belőle, sőt. De a rugalmasságodra szükséged lesz. Emlékezz, féltél akkor is, amikor a vírus felütötte a fejét, most viszont nem kell aggódnod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon izgatottan ébredsz ma reggel, várod a közeli jövő történéseit. Nagy szükség van most a bizakodásra és a pozitív gondolkodásra, ugyanis ezzel nemcsak magadnak, hanem mindenki másnak is segítesz. Beszélgess minél többet, ebben profi vagy.

Rák (06.22. – 07.22.)

A hétfő sosem volt könnyű számodra, főleg a felkelés szempontjából. Ma viszont, mégis könnyűnek és energikusnak érzed magad. Semmi nem állhat az utadba, minden feladatoddal időben végezhetsz és még az otthoni teendőkre is marad időd. Pároddal pedig romantikus estét tölthetsz együtt, amire mostanában nem sok időtök volt.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mától felpezsdül körülötted az élet. Igyekezz utolérni a többieket és persze saját magad. Sokat profitálhatsz a változásokból, de ehhez a hozzáállásodon változtatnod kell. Haladj a korral, ugyanis ebben a helyzetben csakis így maradhatsz versenyben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nehezen ébredsz, mégis lendületes lesz a hétfőd. Gördülékenyen haladsz minden feladatoddal, munkáddal, ma semmi nem akadályozhat meg abban, hogy időben befejezz mindent és akár korábban haza is érj. A nap hátralévő óráit szánd magadra, megérdemled a kényeztetést és pihenést.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha épp nincs munkád, akkor is igyekezz elfoglalni magad valamivel, mert a tétlenség őrjítő lehet számodra. Készíts magadnak tervet minden napra. Ha követed az útmutatásokat, akkor nem fogsz unatkozni. Otthon is rengeteg feladat vár rád, még keresned sem kell túlságosan. De, ne aggódj, nemsokára minden rendbe jön.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétfő mindig nehezen indul számodra, de ezúttal valahogy minden könnyebbnek tűnik. Kollégáid is segítőkészek, sőt, jó kedvűek, talán a vírushelyzetben már mindenki látja a fényt az alagút végén. Maradj te is pozitív, minden rossz után jön valami jó és ezúttal te sem maradsz ki belőle.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az elmúlt időszak nyomasztó volt számodra, de mától egy kicsit fellélegezhetsz. Optimistábban láthatod a világot, terveidet, sőt, nyitott vagy az újdonságokra. Új célokat is könnyedén találhatsz magadnak, most arra is van időd, amire eddig nem volt.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hétfő egyszerűbb lesz számodra, mint gondoltad volna. Munka ugyan sok lesz, de ma semmi nem akadályoz abban, hogy precíz és pontos munkát végezz, méghozzá viszonylag hamar. Ha teheted, menj haza korábban, de előtte vegyél valamit vacsorára és lepd meg a párod vagy családod néhány finom és laktató falattal.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Izgatottnak és harciasnak érzed magad ma. Fontos számodra a mozgás, amit nem is kell kihagynod. Legyen séta vagy futás, ha van benned feszültség, azonnal elillan majd. A családod is értékelni fogja, ha toleránsabb leszel velük.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hétfőn egy kicsit megnyugszol, türelmesebb leszel, mint eddig. Az energiád is megnő, talán vissza is áll a normál szintre. Ezáltal könnyebben kommunikálsz és a munka is gördülékenyen halad. Ha korábban hazaérsz, lepd meg a párod egy finom vacsorával, hálás lesz a gondoskodásért.

Ezek is érdekelhetnek