2022 december 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 16. - 2020.06.16. - Pörgős nap lesz a...

Napi horoszkóp 2020. június 16. – 2020.06.16. – Pörgős nap lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A következő napok változásokat hoznak az életedbe, azt azonban, még nem tudhatod, mik lesznek ezek. Nem feltétlenül leszel boldog, legalábbis eleinte. Bármilyen változásra felkészülhetsz, ha alaposan átgondolsz mindent töviről hegyire.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól indul számodra a kedd, hisz jó hangulatban ébredsz, energikus és aktív vagy. Ma még a problémás feladatok megoldása is egyszerűen fog menni. Hatékonyságodnak köszönhetően pedig villámgyorsan végzel a feladatokkal. A legjobb az egészben, hogy ez nem megy a minőség rovására. Ma minden tökéletes lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A keddi nap nagyon aktívan telik, már csak azért is, mert rendkívül pozitív vagy. Lehetőséged nyílik bebizonyítani, hogy te vagy a legjobb, mindig lehet rád számítani. Főnököd észre is veszi ezt és nem mellesleg dicséretben is részesít téged. Tegyél minden tőled telhetőt, ez ugyanis lehetőséget ad a kiugrásra, mégpedig nem is olyan sokára.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden nagyon izgatott leszel, lelkes vagy, hisz úgy érzed, valami történni fog. Mint mindig, most sem tévedsz, csak még várnod kell egy kicsit. Tényleg csak kicsit, a héten ugyanis fordulatot vesz az életed. Ma azonban, csak az aktuális feladatokra koncentrálj, fölös energiáidat pedig vezesd le egy kis sétával vagy futással. Jót fog tenni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden nem vagy önmagad, nem találod a helyed. Tudod, hogy valami változni fog, te mégis inkább ahhoz ragaszkodnál, ami most van. Minden változás elkerülhetetlen és persze nem feltétlenül rossz. Adj esélyt az újnak, nem fogod megbánni.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét második napján tarts egy kis önvizsgálatot. Ha őszinte tudsz lenni magaddal, akkor tisztán fogod látni, miben hibáztál és min kellene javítanod. Türelmetlenebb leszel, mint általában, így figyelned kell arra, hogy ne vessz össze senkivel. Vonulj és félre és gondolkozz! Izgalmas dolgokat fedezhetsz fel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A keddi napon szeretnél csendben és nyugodtan lenni. Beszélgetni sincs kedved, magányra vágysz. Mindez csak azért van, mert elfáradtál tegnap, emellett pedig tele van a fejed a munkahelyi és családi gondokkal. Szellőztesd ki a fejed és ha teheted, vonulj félre. Ne aggódj, holnap már minden más lesz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hét második napján nem állsz a helyzet magaslatán. A munka mellett inkább a családi problémákkal vagy elfoglalva. Életedben fordulat következhet be, ami pozitív hatással lesz rád. Itt az ideje visszanyerned az optimizmusod, mert mostantól j dolgok következnek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden valaki folyamatosan siettet téged. Emiatt úgy érezheted, hogy képtelen vagy megfelelni az elvárásoknak, pedig te mindent megteszel, ami tőled telik. Ne törődj másokkal tégy mindent a magad tempójában, így precíz munkát végezhetsz. Ha kell, csinálj mindent lassan, de légy nagyon alapos.

Bak (12.22. – 01.20.)

Lehet, hogy eddig otthonról dolgoztál, de most már a munkahelyedről teszed ugyanezt. Bármilyen perpatvar alakul ki körülötted, maradj ki belőle. Ne foglal állást, csak távolról szemléld az eseményeket. Ha még mindig otthon vagy, akkor jól alakul a mai napod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Párodnak, családodnak vagy a kollégáidnak lesz ma rád nagy szüksége. Szívesen nyújtasz segítséget, de kedden ez nem fér bele az idődbe. Magyarázd el nekik, hogy fontos munkád van és csak akkor tudsz velük foglalkozni, ha azt befejezted. Utána mindenben a rendelkezésükre állsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden előfordulhat, hogy valami elromlik vagy tönkremegy az otthonodban. Sőt, az sem kizárt, hogy szakembert sem találsz, aki megoldaná a problémát. Keresgélj az interneten, lehet, hogy nem is akkora a baj, mint amire először gondoltál és te is könnyedén meg tudod oldani. Így megspórolhatsz egy csomó pénzt is.

Ezek is érdekelhetnek