2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 19. - 2020.06.19. - Nyomasztó és nehéz péntek

Napi horoszkóp 2020. június 19. – 2020.06.19. – Nyomasztó és nehéz péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Talán a változó időjárás teszi, de ma nem leszel önmagad. Semmihez nincs energiád, a rengeteg munka kiszívta belőled az életkedvet is. Ha megteheted inkább hagyd ki a mai munkanapot és menj el kirándulni, de egyedül. Ki kell szellőztetned a fejed, hogy ne menj mások idegeire és rendbe szedd saját gondolataidat is.

Bika (04.21. – 05.21)

Rendkívül kimerült vagy, szerencsére ez az utolsó munkanap a héten. Próbáld meg összeszedni magad, menni fog. Főleg fontos lehet, hogy magadra találj, hisz találkozni fogsz valakivel, akit nagyon régen nem láttál. Ez azonnal jókedvre derít, így nem is végződik olyan rosszul a napod, mint amire ébredéskor számítottál.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A munkahelyeden minden nagyon jól alakul, a magánéleted sosem volt ennél jobb. Nehéz időszak áll mögötted, de minden erőfeszítésed meghozta a gyümölcsét. Tervezz a hétvégére egy kis kiruccanást, hogy méltóképpen lezárhasd ezt a hetet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagy szükséged van a családod és a barátaid támogatására, mert ma egy olyan döntést kell meghoznod, amely nagy mértékben befolyásolja a jövődet. Mindent gondolj át töviről hegyire, mérlegeld a dolgokat, csak így hozhatod meg a megfelelő döntést.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon vártad már, hogy újra találkozz egy régi jó baráttal, de sajnos le kell mondanod, mert teendőid nagyon feltornyosultak előtted. Mivel most vágtál bele egy új projektbe, nem engedheted ki a kezed közül a dolgokat. Kollégáid ugyan mindenben támogatnak, de most te vagy az, aki egy pillanatra sem lazíthat, ugyanis itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy feljebb kerülj a ranglétrán.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nagyon feszült vagy, nem mennek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Ha döcögősen is, de megoldod a mai napra kitűzött feladatokat, bár néhány kávéra szükséged lesz hozzá. Alig várod, hogy hazaérj, és semmi mást ne kelljen csinálnod. Csak koncentrálj, figyelj oda a munkádra, és még túlóra nélkül is befejezheted azt.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Sajnos a mai nap semmilyen jó dolgot nem tartogat a számodra. Mint mindennap munkába mész, aztán haza. Otthon viszont most az üres lakás vár rád, hisz párod is üzleti úton van. Ha már napközben nem jöttek össze a dolgaid, akkor rendelj egy finom vacsorát, bújj be az ágyba és ne törődj semmivel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma tényleg feszegeted a határaidat. Nem szándékosan ugyan, de kiborítod környezetedet is, pedig ők semmi mást nem akartak, mint neked segíteni. Ha otthon vagy, nem a kollégáid isszák meg rossz hangulatod levét, ha pedig nem, akkor fogd vissza magad. Jobban teszed, ha szunyókálsz egy kicsit délután, meglátod azután tisztábban fogod látni a világot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy apró hiba óriási bonyodalmat fog okozni a munkahelyeden. Ma ugyan nem te leszel az, aki megmenti a helyzetet, de nagy segítségére leszel az illetőnek. Mindkettőtök nagy dicséretre számíthat a nap végén. Siess haza, vegyél egy forró fürdőt és vackold be magad a tévé elé.

Bak (12.22. – 01.20.)

A mai nap vagy legalább a délután csakis rólad és a párodról szól. A nagyszülők szívesen vigyáznak a gyerekekre, így csak is egymásra kell koncentrálnotok. Az idő megfelelő egy kis piknikre a parkban, vagy hosszú sétákhoz és beszélgetésekhez. Most végre lesz időtök átgondolni, hogy valósítsátok meg jövőbeli terveiteket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szükséged van egy nagy beszélgetésre egy olyan baráttal, aki mindent tud rólad és segíthet neked meghozni egy nehéz döntést. Azonban ne feledkezz meg az ésszerűségről sem. Bármit is diktál a szíved, ne hagyd, hogy elhomályosítsa a valóságot.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai nap szigorú önfegyelemre és türelemre lesz szükséged, ugyanis minden lehetséges probléma a nyakadba szakad. Neked viszont ez nem jelenthet gondot, ennél nehezebb helyzetben is voltál már, és azt is megoldottad valahogy. Hazaérve viszont megnyugodhatsz, ez a napot is sikerrel fogod zárni.

Ezek is érdekelhetnek