2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 28. - 2020.06.28. - Feszült vasárnap

Napi horoszkóp 2020. június 28. – 2020.06.28. – Feszült vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap kiváló a kirándulásra, természetjárásra. Nem muszáj egyedül menned, de mindenképpen olyan embert válassz magad mellé, aki biztosan nem fog az idegeidre menni. Ez a nap a lazításról szól, nem pedig a vitákról.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma negatív érzésekkel ébredsz, de könnyen elengedheted ezeket, ha a megfelelő vasárnapi programot választod magadnak. Felejtsd el az összes feszültséged, hagyd, hogy elárasszon a béke és nyugalom. Nem muszáj kivenned a részed a feszült helyzetekből.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nagyon türelmesnek és figyelmes kell lenned, ugyanis, ha útnak indulsz különböző akadályok nehezíthetik célba érkezésedet. Légy türelmes, mert jobb későn érkezni, mint soha. Mindenki hazavár téged is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma, ha teheted inkább ne mozdulj ki otthonról, sőt még az internetet is felejtsd el. Nem kellene olyan dolgokra elköltened a pénzed, amikre nincs is szükséged. Főleg, hogy még van jó pár nap a fizetésig, így be kell osztanod a pénzed. Ne üss léket a pénztárcádra már most.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Próbálj meg nyugodt lenni, legalább ma. Egész héten idegeskedtél, de ma végre otthon vagy, felejtsd el a munkahelyi problémákat. Koncentrálj inkább a családodra, élvezni fogják a mai napot, ha együtt is csináltok valamit. Nem feltétlen kell elhagyni otthonokat, egy közös filmnézés is boldoggá teszi őket, hisz végre te is velük vagy.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ne hagyd, hogy ma bárki felbosszantson! Engedd el a füled mellett a provokáló szavakat, mert úgyis csak hatalmas családi vita lenne belőle. Egyik családtagod tényleg kiverheti nálad a biztosítékot, de ne ma legyen az a nap, amikor megbeszélitek a félreértést. Ma senki sincs abban a hangulatban.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma elszakad nálad a cérna, ugyanis eleged lesz belőle, hogy minden feladat rád hárul. Nem te vagy az egyetlen személy a házban, mindenki ki kell, hogy vegye a részét a munkából. Állj a sarkadra! Még akkor is, ha vita lesz belőle, de végül úgy is mindenki belátja, hogy neked volt igazad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nehezen indul a mai nap, ugyanis nem könnyű kikelned az ágyból. Nem kell minden házimunkát egy nap alatt elintézned, hisz neked is ez az egy pihenőnapod van a héten. Így lehet egy nagyszerű napod, békés vasárnap vár rád.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Felesleges ugyan, de teljesen be vagy feszülve és rendkívül türelmetlen is vagy ma. Szedd össze a családot vagy csak a párod és töltsétek együtt a mai napot. Jót fog tenni, ha kimozdulsz és a megfelelő programot kiválasztva kiengedheted magadból a fáradt gőzt is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon közvetlen vagy mindenkivel és ez még a párodnak is feltűnik, emellett pedig zavarja is őt. Nem érti, hogy miért ugrasz mindig, mindenkinek az első szóra. Figyelj jobban, nem kellene őt féltékennyé tenni, hisz nincs rá oka, hogy az legyen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Párod nagyon frusztrált a mai napon. Próbáld meg elterelni a figyelmét, ha pedig nem megy, vedd rá, hogy mondja el, tulajdonképpen mi a baj. Csak így tudsz neki segíteni. Ha reggel nem túl közlékeny, akkor este próbálj egy kicsit közelebb kerülni hozzá, meg fog nyílni neked, csak kell hozzá egy kis idő.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nagyon ideges és ingerült vagy. Bármennyire is szükség lenne rá, ne indulj ma nagy bevásárlásra, mert nem fog sikerülni. Zavarni fog minden és mindenki, végül pedig még a legfontosabbat is elfelejtenéd, amit venni szerettél volna.

Ezek is érdekelhetnek