2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 3. - 2020.06.03. - Szükség lesz az önuralomra

Napi horoszkóp 2020. június 3. – 2020.06.03. – Szükség lesz az önuralomra

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán a környezeted az idegeiden táncol, különösen egy valaki. Ne add meg neki azt az örömöt, hogy lássa, kiakaszt téged. Eszedbe se jusson vitába szállni vele, mert nem éri meg, már a magad nyugalma érdekében sem érdemel egy szót sem. Jobban fogja őt idegesíteni, ha látja, nem tud téged felbosszantani.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán az óvatosságon és a körültekintésen van a hangsúly. Ha türelmes és megértő maradsz, akkor kimaradsz a vitákból vagy elkerülheted őket. Bármit is mondanak neked, engedd el a füled mellett, csak akkor szólj, ha nagyon muszáj. Ma ez a legjobb, amit tehetsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Így a hét közepe felé nem lesz egyszerű dolgod. Nehezedre esik megőrizni a nyugalmad és a türelmed. Nincs arra szükséged, hogy bárkit eltaposs, akár csak szóval is. Mellőzd a sértő megjegyzéseket, sőt, inkább senkihez ne szólj egy szót sem. Nem fogod megbánni, ha így teszel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán nagyon óvatosnak kell lenned. Még akkor is, ha otthon vagy, mert könnyedén baleset érhet. Elcsúszhatsz, megégetheted magad, így, ha teheted ne nyúlj semmihez és ne csinálj semmit. A konyhát messziről kerüld el, inkább rendelj magadnak ebédet vagy vacsorát. Ha ki kell mozdulnod, akkor pedig légy nagyon figyelmes a közlekedésben.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán azt gondolod, te lehetsz a békebíró, de nagyot tévedsz. A legjobb, ha kívülről szemléled az eseményeket és nem folysz bele semmilyen vitába. A veszekedők maguk is el tudják rendezni a konfliktust, ma nem kellesz ehhez. Ne avatkozz bele az ügyükbe, így cselekszel a legjobban.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Minden fontos tisztázni és megbeszélni valót ma kell beiktatnod a napi rendedbe. Gördülékenyen és villámgyorsan oldasz meg minden feladatot vagy éppen zársz rövidre minden vitát. Mivel mindenkivel megtalálod a közös hangot, te leszel a jótevő.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán, ha teheted, vonulj félre, zárd magadra az irodád vagy az otthonod ajtaját és csukd be a füled. Ma ugyan nem te leszel a viták középpontjában, de hallani azért fogod őket. Ma nem kér senki a segítségedből, így hagynod kell, hogy a vitázó felek rendezzék a nézeteltérést. Hidd el, így jársz a legjobban.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma te vagy az, aki nem bír magával. Pedig a helyzet az, hogy bárkinek bármit is mondasz, veszíteni fogsz. Az ellenfeled erősebb lesz nálad, az érveid mit sem érnek majd. Fordíts hátat a dolgoknak és vitáknak, nem éri meg, főleg, hogy te húzhatod a rövidebbet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán bőven lenne okod megsértődni, de jobb, ha nem teszed. A hallottakat engedd el a füled mellett, ugyanis a sértő szavak nem is neked szólnak. Ne vedd a dolgokat a lelkedre, mert ezzel csak magadnak okozol fájdalmat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hiába vannak ma meglepően jó ötleteid vagy terveid, a megvalósításukat el kell halasztanod. Ne akard minden áron érvényesíteni az akaratodat, lesz még jobb alkalom is erre a héten. Ne veszítsd el a józan eszed, mert ellenkező esetben hatalmas vitákba keveredhetsz. Tedd félre az önfejűséged, akkor minden rendben lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán az egyezségre kell törekedned vagy kimaradnod minden vitából, veszekedésből. Ez leginkább a családodra igaz. Ma senki nincs a topon, így neked kell rugalmasnak, megértőnek és nyugodtnak lenned. Ha nyitottan állsz a dolgokhoz, könnyen megoldhatod a problémákat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán ne akarj harcolni senkivel, tudod, többet ésszel, mint erővel. Könnyen kialakulhatnak vitás helyzetek, de ha nyugodt és türelmes maradsz, illetve a békére törekedsz, akkor nem lehet baj. Magadnak teszed ezzel a legnagyobb szívességet. Miért lennél a magad ellensége??

Ezek is érdekelhetnek