2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 4. - 2020.06.04. - Vigyázz minden lépéseddel!

Napi horoszkóp 2020. június 4. – 2020.06.04. – Vigyázz minden lépéseddel!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön nagyon megfontoltnak kell lenned, különben olyan dolgokat mondhatsz, amiket egyáltalán nem kellene. Egyrészt megsérthetsz vele másokat, másrészt te magad is meg fogod bánni. Tudatosan figyelj a szavaidra és számolj el tízig mielőtt megszólalsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön bárki kölcsönkérne tőled, nagyon gondold meg, hogy adsz-e neki. Ugyanis, korántsem biztos, hogy ezzel segítesz az illetőnek. A másik ok pedig az, hogy akár veszteség is érhet, mert lehet, hogy soha nem látod viszont a pénzed, örökre búcsút inthetsz annak az összegnek, amit jószívűen kölcsön adsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön nagyon beszédes kedvedben vagy, pozitívan látod a világot. Ennek ellenére ne fecsegj feleslegesen, mert könnyen kellemetlen szituációban találhatod magad. Jól gondold át, hogy kinek mit mondasz és azt is, hogy hogyan. Bármilyen titkot is őrzöl, véletlenül se fecsegd ki.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön akkor tennél a legjobban, ha félre vonulva, egyedül végeznéd a munkád. Ne avatkozz bele egyetlen beszélgetésbe vagy vitába se, jobb kimaradnod ma mindenből. Hiába akarnál jót, semmiképp nem jöhetsz ki jól előle. Csukd be a füled, ne törődj senkivel.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön jól érzed magad, fellélegezhetsz. Ha van rá lehetőséged, tölts minél több időt a szabadban. Ha nem, akkor szellőztess ki otthon vagy az irodában, ahol éppen vagy. Dolgozz a teraszon, ha úgy tetszik, ma felfrissül a tested és a lelked is, nem utolsó sorban pedig, a munka is sokkal jobban megy majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön a környezeted elégedetlen és hangulat romboló lesz. Bárki viselkedése is bosszantó számodra, csak finoman tudasd vele, nehogy megsértődjön. A legjobban mégis akkor cselekednél, ha nem tennél semmit. Csukd be a füled, egyszerűen ne halld meg, amit mondanak, akkor nyugodtan telhet a napod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön óvatosnak kell lenned. Nemcsak a szavaiddal, hanem a közlekedésben is. Semmiképp se telefonálj az autóban, mert könnyen balesetet okozhatsz. Ha pedig a munkahelyeden folytatnál magánbeszélgetést, győződj meg róla, hogy senki ne hallja. Tudod, a falnak is füle van.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön nemcsak az óvatosságodra, hanem a türelmedre is szükséged lesz, mert többen is próbára fogják tenni. Ma a legnagyobb feladatod a nyugalmad megőrzése lesz. Ne add meg senkinek azt a szívességet, hogy sikerüljön neki felbosszantania. Zárd magadra az ajtót és úgy végezd a munkád.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön rugalmatlan lehetsz a munkában, holott ez rád egyáltalán nem jellemző. Minden feladatra nyitottnak kell lenned, ne akadj fenn az apróságokon. Mindenre képes vagy, bármilyen feladattal meg tudsz birkózni, ne add fel azonnal, az nem te lennél.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön frissnek érzed magad, testileg és lelkileg , szellemileg is. Gördülékenyen haladsz a munkáddal, ma semmi nem akadályoz téged, akár sokkal korábban is végezhetsz. Ha így lesz, sétálj egy nagyot a friss levegőn, jót fog tenni egy kis mozgás.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön nem lehet okod a panaszra. Nagyon pozitív vagy, ma minden a kedved szerint alakul, így használj ki minden lehetőséget. Ennek következtében kicsit könnyelmű lehetsz. Figyelj, hogy ne hagyják el olyan szavak a szádat, amivel megbánthatsz valakit. A rád bízott titkokat, információkat továbbra is meg kell őrizned.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön el kell engedned minden aggodalmad és mindent, ami nyomaszt téged. A szorongással csak tetézni tudod a gondokat, ezzel pedig mindenkit kiboríthatsz. Vedd kezedbe az életed és lépj végre a tettek mezejére! Meglátod sokkal jobban fogod érezni magad, ha nem egy helyben topogsz.

Ezek is érdekelhetnek