2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 5. - 2020.06.05. - Készülj az újra!

Napi horoszkóp 2020. június 5. – 2020.06.05. – Készülj az újra!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken új információk kerülnek a birtokodba, ráadásul a jövőddel kapcsolatban. A kiváló lehetőségeket tartsd magadban, ne fecsegd ki senkinek, ugyanis még nem jött el a ideje, hogy rajtad kívül más is megtudja. Várj, míg minden részlettel tisztában leszel.

Bika (04.21. – 05.21)

Új lehetőségek és új bevételi források elé nézel. Hagyd pihenni a dolgokat néhány napig, ne siesd el a döntést vagy a válaszadást. Nem biztos, hogy csak egy ajánlatot fogadhatsz el, ezért érdemes mindent alaposan átgondolnod. Pontosan kell tudnod, mi az, ami belefér az idődbe.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma elgondolkodhatsz a jövődön, leírhatod terveidet, mindezt pedig határok nélkül. A lehetőségek adottak lesznek, neked csak ki kell használni őket. Csupán azt kell eldöntened, mire vágysz a legjobban. Higgy magadban, minden sikerülni fog.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken kettős érzések gyötörhetnek. Nem tudod, hogy kezedbe vedd-e a dolgokat vagy sodródj az árral. Szerencsére nem is most kell döntened, egyelőre történjen, aminek történnie kell. Hidd el, tudni fogod, mikor kell közbe avatkoznod és lépned.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken meg fogsz lepődni azon, mennyi támogatód van és mennyien szeretnek téged. Ma bárkitől kérhetsz bármit, nincs olyan kívánságod, amit ne teljesítenének szívesen. Mostantól tudni fog, kik az igazi barátaid és kik azok, akik csak kihasználnak. Utóbbiaknak mihamarabb ints búcsút.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken új lehetőségeket kapsz a munkádban. Szereted irányítani a történéseket és azt, ha te hozhatod meg a fontos döntéseket. Azért csak vigyázz, mert magasról lehet nagyot esni. Inkább alkalmazkodj, ez lehet most a legjobb megoldás.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken jól érzed magad, tele vagy energiával, annak ellenére, hogy húzós hét van a hátad mögött. Végy magadhoz egy papírt és írd le jövőbeli terveidet. Ez lehet a kezdete annak, hogy meg is valósítsd őket. Ha lassan, de biztosan haladsz, akkor nem érhet csalódás.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken figyelned arra, hogy mennyit költesz, főleg, ha az elmúlt napokban is túlzásba estél. Ha nem takarékoskodsz és nem vagy körültekintő, akkor nagyobb veszteség is érhet. A kecsegtető ajánlatok sem mindig a valóságot takarják, hiszen igaz a mondás, miszerint nem minden arany, ami fénylik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Új találkozást hozhat neked a mai nap. Legyen az egy új barátság vagy egy új szerelem, a jövődre pozitív hatással lesz. Ha már van párod, akkor nehezen állsz ellent a kísértésnek. Minden lehetőséget és eshetőséget mérlegelj, csak ezután döntsd el, mit akarsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken összehangoltságra lesz szükség. Úgy kell örülnöd mások sikerének, mintha a sajátja lenne. Így te is bevonzod a szerencsét, úgyhogy légy optimista, nincs minden veszve. A te időd nem ma jött el, de már nem kell sokat várnod az előrelépésre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A családi félreértésekre vagy problémákra megtalálod a megoldást. Legyen az egy vita vagy házfelújítás, végre tisztán látod a dolgokat. Hasznos tanácsokat és javaslatokat is bezsebelhetsz, ha kellően nyitott vagy.

Halak (02.20. – 03.20.)

A pénteki nap új lehetőségeket jelez. Új ötletekkel lesz tele a fejed, ne ne engedd, hogy elragadjon a hév. Nem egy nap a világ, lesz lehetőséged megvalósítani az álmaidat. A hétvégén bele is kezdhetnél, ha mással nem is, egy listával igen.

Ezek is érdekelhetnek