2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. június 6. - 2020.06.06. - Egy laza szombat

Napi horoszkóp 2020. június 6. – 2020.06.06. – Egy laza szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel. Senki nem akar megbántai, te reagálod túl a dolgokat. Valójában csak szeretet vesz téged körül, ezt kell észrevenned.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nem kell rohannod sehova, ha te is úgy akarod. Hiába a sok elintéznivaló, jobb lenne, ha mindent a lehető legnagyobb nyugalomban tennél. A korlátozások nagy részét már feloldották, de a veszély nem múlt el, légy nagyon óvatos. Mindent csak ésszel és módjával csinálj.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A kijárási korlátozás már kevésbé szigorú, így nyugodtan meglátogathatod, akit csak akarsz. Legyen rokon vagy barát, örülni fog neked. Rengeteg megbeszélni valótok van, de nem kell sietni, hiszen az egész nap a tiétek. Ha az idő engedi sétáljatok vagy kiránduljatok, így fizikailag is elfáradhattok a nap végére. Zárjátok egy finom vacsorával, amit ezúttal nem ti főztök. Üljetek be egy étterembe és élvezzétek a pihenést.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz. Az internetes boltoknak sok buktatója van, ha mégis rendelsz valamit, légy nagyon körültekintő. Ha feszült vagy és rossz a kedved, akkor nem a vásárlás a megoldás. Sétálj egy nagyot, jobb kedved lesz tőle.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napot töltsd kettesben a pároddal vagy a gyerekkel, ha vannak. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül, ők is örömmel töltik veled a napot. Nézzetek filmet, társasozzatok, beszélgessetek és persze dobjatok össze egy finom ebédet vagy vacsorát közösen.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton nem szeretnél otthon lenni, inkább sétálnál vagy úsznál egy nagyot. Utóbbira nem feltétlenül van lehetőséged, de megteszi egy illatos fürdőzés is a kádban. Használj illóolajat vagy fürdősót, így könnyedén ellazulhatsz, főleg, ha a párod is csatlakozik hozzád.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombat a nyugalom napja lesz számodra. Nem is vágysz másra, így nem kérdés, hogy ez a te napod. Sétálj, fürdőzz egyedül vagy a pároddal, esetleg csináljatok közös programot, persze néhány szabályt még most is be kell tartani, ezt ne feledd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Aggasztanak a pénzügyeid, úgy érzed kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, főleg azért ne, mert lehet, hogy csak túlreagálod a dolgot. Ha nagyon idegesít, nézd át a kiadásaidat és a bevételed, így pontosan tudni fogod, hogyan állsz jelenleg. Aztán kapcsolj ki, neked kell egy kis lazítás.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A nyaralás gondolata foglalkoztat ma a leginkább. A helyzetre való tekintettel, nem lehet tudni, mikor áll vissza a világ rendje. A kedvedet azonban, ez ne szegje, tervezgess csak, mert ettől a hangulatod is sokkal pozitívabb. Kitalálhatod, hogy kivel és hova szeretnél utazni, majd kiderül, hogy megvalósítható lesz-e.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton nosztalgikus hangulatba kerülhetsz. Felidézed emlékeidet, amik akár könnyet is csalhatnak a szemedbe. Nem feltétlenül kell okokat keresned, ez egy ilyen nap. Engedd szabadjára az érzelmeidet, sokkal jobban fogod magad érezni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai nap a feltöltődésé, a békéé és a nyugalomé. Egy közös program a pároddal, igazi felüdülést jelenthet számotokra. Nézzétek a kedvenc sorozatotokat, fürdőzzetek együtt, a lényeg, hogy egy kicsit kettesben legyetek.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert rád tör a vásárlási láz. A boltok most már nyitva vannak, de ez nem jelenti azt, hogy mindent szabad. Előbb győződj meg arról, hogy megengedheted-e magadnak a nagyobb kiadásokat. Meg fogod bánni, ha nem így teszel.

Ezek is érdekelhetnek